- 12 Mayıs 2012
- 9.031
- 1.314
- 1.298
fenere cakip besitasi sampiyon yapsak ayri bir dert, arenada fenere yenilsek ayri bir dert. Dursun allah belani versin nelerle ugrasioz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu resmi çerçeveletip duvarına assın çünkü kariyeri boyunca bir daha zor görür o kupaları.![]()
hocamiza laf edenler resimdeki kupalari saysin once
fenere cakip besitasi sampiyon yapsak ayri bir dert, arenada fenere yenilsek ayri bir dert. Dursun allah belani versin nelerle ugrasioz
Bu resmi çerçeveletip duvarına assın çünkü kariyeri boyunca bir daha zor görür o kupaları.
Bu resmi çerçeveletip duvarına assın çünkü kariyeri boyunca bir daha zor görür o kupaları.
Gezegenin son teknoloji ile harmanlanmis hibritli stadini kiskanmayin be kardesimBen bizim stadı beğenmiyorum yalan yok. Bunların stadını da dün beğenmediğimi söyledim, boğucu geldi başta da sonra bir cacık olmadığı ortaya çıktı. Bizim ilk iki sezon dehşetti boğuculuk da sonra pasolig, sonuçlar derken kayboldu o hava ama kötü günlerde sen canlılık göstermezsen, oyunculara sitem etmeye hakkın olduğunu düşünmüyorum. Oralar tıklım tıklım olsa futbolcu mecbur koşacak, yönetici mecbur işini yapacak. Bizim 2. başkan denen adam dalga geçip duruyor kaç milyon üyesi olan takımla "Akhisar gibi zorlu takımı yendik vs" diyor. Kimsenin çekindiği yok, sonra niye koşmuyor, niye yapmıyor diyoruz.
fiko nun dün cb yi yalayıp yutmasından sonra şampiyon bjk olur bizim içinde iyi olur fb olmasında
Ne alakası var,oyunun gidişatı,yenilen goller falan çok net belli,yenmeleri bir şey değiştirmez.
Gezegenin son teknoloji ile harmanlanmis hibritli stadini kiskanmayin be kardesim
Aziz ile iyi anlaşırlar yalan yokYakın zamanda Fenerin başına geçecek hocam ve 20'şer 20'şer toplayacak kupaları.
O önce kendini kurtarsın da bizi madara etmesi eksik kalsınhocamiz sizi madara edecektir elbette :ka19:
Ben bizim stadı beğenmiyorum yalan yok. Bunların stadını da dün beğenmediğimi söyledim, boğucu geldi başta da sonra bir cacık olmadığı ortaya çıktı. Bizim ilk iki sezon dehşetti boğuculuk da sonra pasolig, sonuçlar derken kayboldu o hava ama kötü günlerde sen canlılık göstermezsen, oyunculara sitem etmeye hakkın olduğunu düşünmüyorum. Oralar tıklım tıklım olsa futbolcu mecbur koşacak, yönetici mecbur işini yapacak. Bizim 2. başkan denen adam dalga geçip duruyor kaç milyon üyesi olan takımla "Akhisar gibi zorlu takımı yendik vs" diyor. Kimsenin çekindiği yok, sonra niye koşmuyor, niye yapmıyor diyoruz.
wow okay m8
evet?O kadar yorum varken gelip benim yorumu mu buldun?