STSL 15/16 H:28 | Beşiktaş 3-2 Bursaspor | M.S | 11 Nisan

fenere cakip besitasi sampiyon yapsak ayri bir dert, arenada fenere yenilsek ayri bir dert. Dursun allah belani versin nelerle ugrasioz

1166473.jpg

hocamiza laf edenler resimdeki kupalari saysin once
Bu resmi çerçeveletip duvarına assın çünkü kariyeri boyunca bir daha zor görür o kupaları.

Ben bizim stadı beğenmiyorum yalan yok. Bunların stadını da dün beğenmediğimi söyledim, boğucu geldi başta da sonra bir cacık olmadığı ortaya çıktı. Bizim ilk iki sezon dehşetti boğuculuk da sonra pasolig, sonuçlar derken kayboldu o hava ama kötü günlerde sen canlılık göstermezsen, oyunculara sitem etmeye hakkın olduğunu düşünmüyorum. Oralar tıklım tıklım olsa futbolcu mecbur koşacak, yönetici mecbur işini yapacak. Bizim 2. başkan denen adam dalga geçip duruyor kaç milyon üyesi olan takımla "Akhisar gibi zorlu takımı yendik vs" diyor. Kimsenin çekindiği yok, sonra niye koşmuyor, niye yapmıyor diyoruz.

Hamzanın takım seneye dökülür bence.Yaz kampında nasıl çalışma yaptırıyorsa kasıma gelmeden takım sakatlar ordusuna dönüşür.

çöpe giden pavalav.
En büyük eğlence tr kupasını bizim alıp tinercilerin şampiyon olması olur zehir olan sezon hiç yaşanmamış gibi unutulur :D:D

Ama gelecek sezona dursun ve ekibi ile devam edersek işte o zaman geçmiş olsun.

fiko nun dün cb yi yalayıp yutmasından sonra şampiyon bjk olur bizim içinde iyi olur fb olmasında

Ben bizim stadı beğenmiyorum yalan yok. Bunların stadını da dün beğenmediğimi söyledim, boğucu geldi başta da sonra bir cacık olmadığı ortaya çıktı. Bizim ilk iki sezon dehşetti boğuculuk da sonra pasolig, sonuçlar derken kayboldu o hava ama kötü günlerde sen canlılık göstermezsen, oyunculara sitem etmeye hakkın olduğunu düşünmüyorum. Oralar tıklım tıklım olsa futbolcu mecbur koşacak, yönetici mecbur işini yapacak. Bizim 2. başkan denen adam dalga geçip duruyor kaç milyon üyesi olan takımla "Akhisar gibi zorlu takımı yendik vs" diyor. Kimsenin çekindiği yok, sonra niye koşmuyor, niye yapmıyor diyoruz.
Gezegenin son teknoloji ile harmanlanmis hibritli stadini kiskanmayin be kardesim

Fenerli kuş Hamza elinden geleni yaptı FB'yi şampiyon yapmak için, ama BJK'miz sahadan zaferle çıktı.

Bir kez daha yüksek bir sesle, seni şampiyon yaptırmayacağız Aziz!

Kardeşim balık baştan kokuyor kombineli olanlar gitmiyor maça haklıda adam yani kendine göre.Gitsin maça sinir hastası mı olsun.
30 bini geçilmiş kombinede ama işte giden yok zaten yönetimimiz seneye 10 bin kombine satamaz bu gidişle.

Fikret Orman: "Çok motive olan, çok asılan bir Bursaspor vardı. Enteresan yani Hamza hoca da çok istekliydi. Kazandık, mutluyuz."

Karsisinda böyle cesur hoca beklemiyordu tabii.

Geri
Üst Alt