STSL 15/16 H:28 | Beşiktaş 3-2 Bursaspor | M.S | 11 Nisan

ulan 1 maç sekiztaşı destekledim işkenceydi resmen bu tinerciler tinersiz kaldırmaması normal bu hayatı bir de adamlar hor görüyoruz

Dün burada bizim stada ucube deyip vodafone arenayı göklere çıkaranlar vardı...

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç bitti makara bitti.
Çarşamba günü olası asıl makara arenada olur benden söylemesi yenersek ortalık bayram yerine döner yenilirsek küfür kıyamet gırla sulu derbi havasında geçen bir maç daha olucak.

Bakalım gidicez hayırlısıyla ondan sonra Allah Büyük.

hakem agir mal mis

anladık biz de bjk şampiyon olsun istiyoruz fener olacağına ama taraf tutmayı abartmayın bazıları bjk taraftarı oldu bildiğin burası galatasaray forumu kendmize gelelim :D

Ya abi ne alakası var,onu mu kastettim ben burada,daha 20 dakika önce dedim ki bunların ikisi de birbirinden loser.Bu maç özelinde bir yorum attık.

Ben okumadım onu.Burada yazdıgından sadece bjk streste mıçıyor anlamı çıkmış ondan.Yoksa fb yide biliyoruz.Bizle girdiği hangi şampiyonluk yarışını kazanmış.

Fenerbahçe'nin batması için 2-3 ay bu tinercilerin şampiyonluğuna katlanacağız artık yapacak bişi yok..

1166473.jpg

hocamiza laf edenler resimdeki kupalari saysin once

3 tane var ben saydım.

Hakem ikili mücadelelerin hepsine çaldı neredeyse böyle maç mi olur

salatalık q ya ragmen kazandılar

Looser şenol maçı verecekti hamza bundan daha cesur adam valla. Ben aylardır diyorum beşiktaş olacağına fener olsun bunları hiç çekemem

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay be kralın takımı kazandı demek:hat:

olcay hiç çekilmiyo oynamasın bu totoş

Hamza bugün saha kenarinda gösterdigi hirsi gecen sene Kadiköy'de gösterseydi ve tirsmasaydi ( + Yasin ve Bruma'yi kesmeseydi) o berbat Feneri yenerdik biz.

Geri
Üst Alt