STSL 15/16 H:28 | Galatasaray 1-1 Rizespor | M.S | 9 Nisan

Bende Muslera yerinde olsam psikoljim bozulurdu, sürekli hata yapardim.

Biz Muslera'nin gercek halini biliyoruz, bu tip dönemler fikrimizi degistirmez.
Ya psikolojisini yiyeyim, bugün yediği gole böyle bahane uydurulmaz. Kredisi var diye de abartmayın bi zahmet. Net sıçtı, bahanesi falan yok.

taraftar muhtemelen çarşambayı bekliyor. çarşamba olası bir yenilgide saha karışır maçı bitirmezler bence. olması gerekende bu zaten. bu yönetim gitmediği sürece bizden hiç bi halt olmaz

Musleranın psikolojisi bitmiş çok açık. Yediğimiz gollerde %100 hatalı. Bu sene kalan maçlarda cenk oynasın. Ama seneye yine bize lazım olacak.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan dursun özbek, hamzaoğlu şerefsizi ve tüm yöneticiler.

semihinizi alın, olcan'ınızı, donk'unuzu, umut'unuzu alın defolun gidin!

podolski ve sneijder sevsin sizi

galatasaray'ı bitirdiniz be

muslera ve sneijdere küfür edeni..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bize akli basinda yönetimden ziyade önce akli basinda olan taraftar lazim.

Hamzayı tbeğenmeyen bu taraftara haktır bunlar. Üzülmüyorum ......ama taraftar akıllanmaz zerre kadar.ama azize bile ders aldı adam sezon ortasında adam kovmuyor.

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte biz buna yabancı seviciliği diyoruz yalamaya devam
Neresi yabanci seviciligi? Kötü giden sezona uyum saglamis ve kötü performans sergiliyor. Lig bitmis, hangi oyuncu takiyor?

Muslera iddiali oldugumuz dönemlerde göstermedi mi kalitesini? Neyi tartisiyorsun? Kredisi büyük, cünkü kalitesini daha önce ispatlamistir.

Bunu kabul etmek istemiyorsan istatistik ve performansi ortada. Hala kabul etmek istemiyorsan bende buna yabanci düsmanligi derim ;)

muslera gitmeyecek boşuna bi tarafınızı yırtmayın kuşlar ve kuş sevdalısı beyinsiz troller.

Suan ligin en ezik takimiyiz. Lan gitmediler bir turlu. Allah belanizi versin o koltukta nasil duruyorlar hala?

Haftaya fener bizi 5 lese dahi bunlar gitmez adim gibi eminim.

Dursun ve rezil yönetimi artık size küfür bile etmiyorum rezil herifler

Musleraya bu golü yediği için teşekkür ediyorum yönetimin ömrünü kısaltmak için var gücüyle çalışıyor fenerede yenilirsek dursunu gömerler tt arenaya artık

Muslera gitsin diyen yok ta şu pozisyonda bile Muslera'nın hatasına kılıf aramak harbi seviciliktir

Hala Hamza diyenler var ya. Allahim sabir ver.

O itoglu iti hala savunan da gerizekalidir.

Hatalarını dile getirip eleştirmek farklı, sövüp defetmek farklı, neyin kafasındasınız daha dün geldi de hiç tanımıyorsunuz sanki Muslera'yı.

Neresi yabanci seviciligi? Kötü giden sezona uyum saglamis ve kötü performans sergiliyor. Lig bitmis, hangi oyuncu takiyor?

Muslera iddiali oldugumuz dönemlerde göstermedi mi kalitesini? Neyi tartisiyorsun? Kredisi büyük, cünkü kalitesini daha önce ispatlamistir.

Bunu kabul etmek istemiyorsan istatistik ve performansi ortada. Hala kabul etmek istemiyorsan bende buna yabanci düsmanligi derim ;)

Geçmişle yaşanmaz kardeş

Selçuk için nasıl sallıyorsan aynı şekilde Musleraya da sallayacaksın 10 puandan fazla kayba yol açtı bunun lamı cimi yok

Muslera'ya laf atanlar hava topuna çıkamayan oyunculara neden laf söylemıyor acaba hayırdır kuş musunuz birader ?

Önündeki oyuncular baltaya sap bile olamaz.. gelmişler Muslera'ya laf atıyorlar.. Muslera'da gitsin Eray gibi kovaları izleriz artık !!

Geri
Üst Alt