Ümit Çatar
Cezalı
- 8 Temmuz 2015
- 8.691
- 0
- 521
Muslera gitsin diyenler Kuştur.. Adminler gereğini yapar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya psikolojisini yiyeyim, bugün yediği gole böyle bahane uydurulmaz. Kredisi var diye de abartmayın bi zahmet. Net sıçtı, bahanesi falan yok.Bende Muslera yerinde olsam psikoljim bozulurdu, sürekli hata yapardim.
Biz Muslera'nin gercek halini biliyoruz, bu tip dönemler fikrimizi degistirmez.
sezon sonuna kadar maksimum 5 puan alır demştim rize maçına 1 puan yazmıştım kaldı alacağımız 4 puanımız
Kalede Eray ı görmek isteyenler var yada neuer ı.Hemen satiyoruz yine Muslera'yi anlasilan.
Gerizekalilar.
Neresi yabanci seviciligi? Kötü giden sezona uyum saglamis ve kötü performans sergiliyor. Lig bitmis, hangi oyuncu takiyor?İşte biz buna yabancı seviciliği diyoruz yalamaya devam
Neresi yabanci seviciligi? Kötü giden sezona uyum saglamis ve kötü performans sergiliyor. Lig bitmis, hangi oyuncu takiyor?
Muslera iddiali oldugumuz dönemlerde göstermedi mi kalitesini? Neyi tartisiyorsun? Kredisi büyük, cünkü kalitesini daha önce ispatlamistir.
Bunu kabul etmek istemiyorsan istatistik ve performansi ortada. Hala kabul etmek istemiyorsan bende buna yabanci düsmanligi derim![]()
kayseri 3 puan birde kendi evimizde oynayacağımız fener dışında 1 maç daha var ordan da 1 puan !! fenevi yenersek aziz perrairayı soyunma odasında kemerle kıçında iz bırakacak şekilde döverFener 3,diğer 1 puanı kimden?