STSL 15/16 H:28 | Galatasaray 1-1 Rizespor | M.S | 9 Nisan

Musleraya bu golü yediği için teşekkür ediyorum yönetimin ömrünü kısaltmak için var gücüyle çalışıyor fenerede yenilirsek dursunu gömerler tt arenaya artık

Hicbirseycik olmaz. O tren kacti. Haftaya fener en az 3 tane sallar. Mac sonunda Cengiz aglar. Dursun aciklama bile yapmaz.

Şimdi muslerayı koeuyanlar çıkar birde nw de olaa yabancı hayranlığı var bu forumda

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak çok pis küfredecem sana ve senin gibilere şimdi. Lan oğlum dangalakmısınız, beyinsizmisiniz, aptalmısınız siz. Farzedelim ki Muslera o pozisyonda hatalı, napalım asıp keselim mi Muslerayı, takımı senelerce sırtında taşımış adamı korumayalım da kimi koruyalım! Bu kadar götünden düşünen taraftarı olan bir kulübe de böyle yönetim, böyle antrenör yakışırdı heralde.

Lan muslera kotu demek gitsin demek mi? Ala ala adami cildirtiyorsunuz hic elestiremicez muslerayi sneijderi fln tobe tobe..kotu iste kac mac oldu gol yedirdigi..seviyoruz kredisi de var da diger ruhsuz topculardan da pek bi farki yok

Ya psikolojisini yiyeyim, bugün yediği gole böyle bahane uydurulmaz. Kredisi var diye de abartmayın bi zahmet. Net sıçtı, bahanesi falan yok.
tamam sıçtı da sıçması için pusuda bekleyen bazı kuru muhalefet trolllerin lafına mı itibar edelim şimdi. musleranın canı sağolsun daha önce bize kazandırdığı şampiyonlukların şerefine helal olsun. semih,selçuk,umut bize kaybettireceğine muslera kaybettirsin zerre koymaz.

Melo'yu gönderdi kuşlar, şimdi hedefte Sneijder ve Muslera. Zaten sadece onlar kaldı üst düzey isim olarak.

Melo'yu gönderiniz. Hamit Bilal Selçuk evlatlarımız ne kadar güzel idare etti değil mi orta alanı? Ha birde gerekirse ne güzel kullandık Hakan Balta'yı.

Şimdi yollayın Muslera'yı. Evladımız Eray oynasın.

Hala Hamza diyenler var ya. Allahim sabir ver.

O itoglu iti hala savunan da gerizekalidir.
Adam gibi konuş gerizekalı sensin.hamzanın bursada yaptıkları dahi herşeyi açıklıyor ama seni n gibi geri zekalılar anlamıyor

Ya psikolojisini yiyeyim, bugün yediği gole böyle bahane uydurulmaz. Kredisi var diye de abartmayın bi zahmet. Net sıçtı, bahanesi falan yok.
Haftalardir cok puan yedigini yazan zaten benim. Neyin kafasini yasiyorsun arkadas? Bu dönemde psikoloji'ye bahane diyorsan sorun sende.

Hata yaptigi ortada. Hadi Admin Talha, gördügünü degil de neden hata yaptigini acikla bu sekilde?

Iki secenek var:

A - kötü kaleci
B - formsuz

A olmaz cünkü 3 yildir yaptiklari ortada. E daha neye itiraz ediyorsun durup dururken? He pardon, sen Admin'sin.

Son düzenleme:
Golde 100de100 hatalı ve çok da hatalı goler yedi bu sene ama önündekilere ne demek lazım peki? Savunma kurgusu var sanki önünde. Kalitesi beli adamın ve yerine daha iyisini ala bilmen için en az 10 milyon euro ödemen gerekir. Para bol demi nede olsa

tamam sıçtı da sıçması için pusuda bekleyen bazı kuru muhalefet trolllerin lafına mı itibar edelim şimdi. musleranın canı sağolsun daha önce bize kazandırdığı şampiyonlukların şerefine helal olsun. semih,selçuk,umut bize kaybettireceğine muslera kaybettirsin zerre koymaz.
Trollerin laflarına itibar etmenizi ima eden bi ifadem mi oldu? Ki bu golde bile bahane bulup, suçu farklı yerde aramak bile trollük sayılabilir.

Bak çok pis küfredecem sana ve senin gibilere şimdi. Lan oğlum dangalakmısınız, beyinsizmisiniz, aptalmısınız siz. Farzedelim ki Muslera o pozisyonda hatalı, napalım asıp keselim mi Muslerayı, takımı senelerce sırtında taşımış adamı korumayalım da kimi koruyalım! Bu kadar götünden düşünen taraftarı olan bir kulübe de böyle yönetim, böyle antrenör yakışırdı heralde.
Niye türk oldu mu affetmiyorsunuz ama söylediğin sözler aynen iade

Geçmişle yaşanmaz kardeş

Selçuk için nasıl sallıyorsan aynı şekilde Musleraya da sallayacaksın 10 puandan fazla kayba yol açtı bunun lamı cimi yok
Ben zaten Muslera en az 15 puan fln yemistir yazdim gecen hafta.

Ben farkli sey anlatiyorum. Bu dönemde oyunculardan ne gibi performans bekliyorsun? Hadi Semih gibilerini elestirirsin, cünkü her dönem aynilar..

Ama Muslera gibileri farkli, dedigim gibi yaptiklari ortada. Örnek 3 sezon muazzam, 1 sezon vasat oynar. Eger sen bunu kabullenmiyorsan 3 sezondur yoklari oynayan Selcuk'u neden savundugunu acikla? Ha pardon, daha önce sormustum. Cevap alamamistim, yani yine beklemiyorum.

eneeee galibiyet alsak şaşardım, andolu takımları ile evimizde derbi oynuyoruz.
galibiyet şansımız küme düşme potasında ki takımlarla aynı. hamza nasıl bi beddua ettin!?

Muslera hatalı olabilirde hemen niye gitsin filan deniyo. Bu adam kac sezon sırtında tasıdı bizi nankör olmayalım. Iyi bi kadroda neler yaptıgını biliyoruz.

Bu kadroya en kral kaleciyi getir her mac 1 gol garanti.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera'ya laf atanlar hava topuna çıkamayan oyunculara neden laf söylemıyor acaba hayırdır kuş musunuz birader ?

Önündeki oyuncular baltaya sap bile olamaz.. gelmişler Muslera'ya laf atıyorlar.. Muslera'da gitsin Eray gibi kovaları izleriz artık !!
muslera suçlu ama 2 metrelik kazma donk arkasındaki herife refakat edip zıplamaya bile tenezzül etmeyince suçlu değil. hadi canım geçin bunları bu takımda en son eleştirilecek adam musleradır. tamam hata yaptı demek normal ama gitsin diyen eleştiriyi abartan ağır beyinsizdir.

Adam gibi konuş gerizekalı sensin.hamzanın bursada yaptıkları dahi herşeyi açıklıyor ama seni n gibi geri zekalılar anlamıyor

Görürüz hamzayı seneye bursada neler yapıcak ayrıca bursada yaptıklarından bizene adam s.kip attı koca sezonu oyuncular yerlerde sürünüyor

En çok Cengiz Özyalçın denen bunağın her maç sonrası taraftarı salak yerine koymasına tutuluyorum.

Bu sezon'un bas sorumlusu Hamza'yi savunan varsa cidden geri zekalidir, kusura bakmayin.

Geri
Üst Alt