STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Adamlar 40 yilda bir sampiyon olacak g.tleri iyice kalkmis. Vay be bu nasil ezikliktir. Baksana suna..

Basketbol fragmandi,asil film futbolda gelin bakalim kargalar.

Katiliyorum , odaklanmamiz gereken mac bu degil , hafif bir tempoda antrenman havasinda gule oynaya cikmaliyiz, buna ragmen yenemezlerse de kaleyi acacak halimiz yok elbet

Kastettigim , kastirmamizin geregi yok

Kastiracagimiz mac kupa finali ... fenerin hem sampiyon olamayip kupayi da bize kaptirdigini dusunsenize ..

40.000 kisi onunde arenada 5 tanesi yuzde yuz olmak uzere 10 pozisyon veren takimin tarafsiz sahada feneri yenmesini beklemek buyuk bir halusinasyon. Cakalim besiktasa5. olalim iste. Besiktas osmanliyi yener gelecek hafta

Son düzenleme:
adi delikanli ama alintilamaya korkuyor.

yatalim mi pasham ne dersin?
Biz yatsakta BJK camiasi o kadar mal dolu ki yine de sampiyonlugu verir. Menemen partisi veren kulüpten ne beklememi istiyorsun ki?

Anons yaparken birde Sampiyon Besiktas diyorlar :D Bunu söylerken aci cekmiyormusunuz la 'Bir dakika biz en son ne ara sampiyon olduk' diye..

Biz yatsakta BJK camiasi o kadar mal dolu ki yine de sampiyonlugu verir. Menemen partisi veren kulüpten ne beklememi istiyorsun ki?

Anons yaparken birde Sampiyon Besiktas diyorlar :D Bunu söylerken aci cekmiyormusunuz la 'Bir dakika biz en son ne ara sampiyon olduk' diye..

hakan kardes sen ne degisik bi kardessin yaw

soru basit yine de cevap alamadim :D donerken belin acimiyor mu? :asd22:

Önce lafa bakarim laf mi diye sonra söyleyene bakarim adammi diye :hat:

Son düzenleme:
@Onur

Besiktasi yenmenin kesin bir sekilde bizi avrupa kupasina goturdugu bir maca cikmiyoruz, fakat feneri yenmenin kesin sekilde avrupa kupasina goturdugu gercegi var

Su an besiktasi yensen dahi basaksehirden 5 osmanlidan yarinki maca gore bir o kadar geride son haftalara girecegiz

sonra da besiktas osmanliyi , fener basaksehiri yener muhabbetleri .. ya yenemezse ? sen GS olarak o maclara mudahale edemiyorsun ki , tut ki yenemediler , osmanli ve basaksehir puanlari aldi ,sen bjk yi yenmene ragmen avrupaya gidemedin ?

ne yapacaksin ? "hata oldu bjk yenmek , avrupaya yetmedi , bir de uzerine feneri sampiyon yapti , bunu geri almaliyiz deyip mi davranacagiz ?"

elbette bjk maci fener maci gibi tek mac ve kazanirsak avrupa olsaydi durum ve dusuncem farkli olurdu

suanda bjk yi yenmemizi gerektiren bir siralama gormuyorum . bu maci birakmak degildir , ama kupa finaline farkli bir motivasyonla cikacagiz mesela o ayri , cunku tek mac

akhisari deplasmanda yenecegimizin garantisi var mi mesela bjk yi yendikten sonra, takim ekim ayindan beri deplasman kazanamamis

Ya bu kadar mi ikilemde kalinir?

Bjk de fb de şikeci camia.

Ben derim ki fikoya bi tokat atalim. Oyle guvenlik kamerasi bile gordugunde GS aleyhine ötmek neymis anlasin. Arenadan hungur hungur aglayip gitsinler.

Son hafta da fb son dk golu ile berabere kalsin, kadikoy yansin! :) :)

Biz BJK ye koyalim
IBB Fener e koysun
BJK sampiyon olsun (?)
Biz Fener e yine koyalim

en iyisi bu

Ya bu kadar mi ikilemde kalinir?

Bjk de fb de şikeci camia.

Ben derim ki fikoya bi tokat atalim. Oyle guvenlik kamerasi bile gordugunde GS aleyhine ötmek neymis anlasin. Arenadan hungur hungur aglayip gitsinler.

Son hafta da fb son dk golu ile berabere kalsin, kadikoy yansin! :) :)

Sivas gençler ve kayseriyi yenerse 32 puan yapar son maç fb ile içerde oynuyacak denizli v2 olur mu diyosun :D

@Onur

Besiktasi yenmenin kesin bir sekilde bizi avrupa kupasina goturdugu bir maca cikmiyoruz, fakat feneri yenmenin kesin sekilde avrupa kupasina goturdugu gercegi var

Su an besiktasi yensen dahi basaksehirden 5 osmanlidan yarinki maca gore bir o kadar geride son haftalara girecegiz

sonra da besiktas osmanliyi , fener basaksehiri yener muhabbetleri .. ya yenemezse ? sen GS olarak o maclara mudahale edemiyorsun ki , tut ki yenemediler , osmanli ve basaksehir puanlari aldi ,sen bjk yi yenmene ragmen avrupaya gidemedin ?

ne yapacaksin ? "hata oldu bjk yenmek , avrupaya yetmedi , bir de uzerine feneri sampiyon yapti , bunu geri almaliyiz deyip mi davranacagiz ?"

elbette bjk maci fener maci gibi tek mac ve kazanirsak avrupa olsaydi durum ve dusuncem farkli olurdu

suanda bjk yi yenmemizi gerektiren bir siralama gormuyorum . bu maci birakmak degildir , ama kupa finaline farkli bir motivasyonla cikacagiz mesela o ayri , cunku tek mac

akhisari deplasmanda yenecegimizin garantisi var mi mesela bjk yi yendikten sonra, takim ekim ayindan beri deplasman kazanamamis

Benim izledigim galatasaray, 2 haftadir 90 dk. izledigim fenerbahceyi kupada yenemez cok saglam bir mucize olmasi lazim. Ozellikle kupayi alamazsak avrupaya gidemeyecek oluyor olmamiz fenerli futbolculari kupadan daha cok kamcilayacaktir. Besiktas Osmanliyi yenecektir bundan suphem yok. Biz onumuzdeki maclari kazanirsak 5. olacagiz. Bu kupa finalinde feneri yenmekten daha yuksek bir ihtimal benim fikrime gore.

Tamam ama sen 7 aydir deplasman kazanamiyorsun , bjk yi yenmekle bitmiyor, ustune akhisarla berabere kaldin ,ee ne oldu bjk yi bosuna yendin ,bir de feneri sampiyon yaptin .. ayrica basaksehir kac senedir fb den puan almiyor mu , ya bu kez de alirsa ?

yani ileriki maclari bilmeden bjk yi yenmenin ise yarayip yaramadigini bilemeyecegiz

bu biraz da kisi bazinda bir dusunce , ben oportunist yaklasima sahip , maddesel materyalist bakan biriyim , dusunurum , bu maci kazanmam mi kaybetmem mi bana daha cok yarar saglar

planimi projemi buna gore yaparim ,bugun tonla milli takim ileriki satranc hamlelerini dusunerek bilerek mac veriyor basketbolda .. neden , yine kendileri icin

hayatin her alaninda var bu ,hele sporda girla var .. hep de oldu .. senin icin fenerin sampiyon olmasi kotuyse bjk olsun diyeceksin , seneye bjk nin olmasi kotu olur konya macinda ayni seyleri soylerim

isime gelirse bjk ile yaristayken fb-bjk macinda fb li olurum , cunku isime yariyordur fb nin kazanmasi

hep cikarci bakarim ben hayata ve olaylara

podolski ve sneijder bu maça çıkmasa da olur

Kendilerini fener üzerinden tanımayanlar ve maçı satmayı önerenleri zorla Galatasaraylı yapmıyoruz. Sürüyle takım var bunu yapacak gidip onları tutun.

Geri
Üst Alt