- 2 Nisan 2012
- 41.966
- 21.437
- 2.888
Maçı vermek gibi bir durum söz konusu olamaz lakin Beşiktaş bizi zaten yener büyük ihtimalle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi ordan batay
hatir sikesi de bir tur sikedir, sikeci misiniz?
Yine ayni tarz basladi . Forum adabini bir turlu ogrenemiyoruz, forum fikirdir , burda maci satin da diyen cikar, kasmayin diyen de , sonuna kadar oynayin diyen de .. herkes kendi fikrini soylemekte serbesttir
alinti yaparak ya da farkli dusunceyi kast edip kisi elestirisine girersek bu isin icinden cikamayiz .. birakin insanlar konussun fikirlerini ozgurce belirtsinler.
Şikecimiyiz değilmiyiz maç sonu görürüsnüz ağlayarak.kargada bir nevi kuştur ! kuşları yemeyi seviyoruz...
sen cok degisik bi insansin be batay
ben mesela karga yemem
sen boyle her seyi yer misin?
Akıl yaşın yorumumu anlamaya müsait değil'ki sende böyle bir cevap vermişsin.Yazık ya size,konuyu hemende değiştiriyorsunuz.
bu ligde fenerin lehine dönen dolaplari görmezden gelip yenersek büyük rezalet olur.
bunlara finansal darbeyi vurmak icin tam zamani. 1 yil daha sampiyonlar ligine gidemeyecekler ve ffp denetimine girecekler.
bir sürü transfer yapmalari gerekecek yine. canerler falan gidiyor nede olsa.
kendi elimizle fenere 4.yildizi taktirmamiz büyük facia olur
1 uye yatalim dedi
sikeci misiniz dedim
itiraz ettin
neyine itiraz ettin bunun la? onu bile bilmiyosundur kimbilir![]()
bjk forumundan :asd22:
"Gs ismailin kanadina yuklenir. Hatta wesley oynarsa onu da oraya atarlar bizim defans sola kaydikca podolskiye ters top atarlar, yasin devamli kanat degistirir.
Herkes goruyor ismailin kanadini.
Cok bastirmamak kontrollu oynamak lazim.
Sivasspor maci gibi oynarsak kazaniriz. Gs istedigi kadar kotu oynasin, istedigi kadar kotu sezon gecirsin, 10 pozisyona gireriz atamayiz, bir tane uzaktan wesley saplar kanser baslar."
Iyi guldum :asd22:
İsmimiz formamız bile yetiyor bazılarına korkmaları için.
Ben o tarz yorum yapanlarada cevap verdim zaten...İtiraz edilmeyecek bir durum yok sikecimisiniz diye bir sorumu olur ? sorarsan da böyle tartışma çıkarırsın.