STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Maçı vermek gibi bir durum söz konusu olamaz lakin Beşiktaş bizi zaten yener büyük ihtimalle.

ya bu orta saha ile bjknin pas trafiğini kesebilecez sanki de yatalım yatmayalım bilmemne diyorsunuz

çok zorlanmadan kazanırlar

Çeptalk

hadi_biz_artik_yatalim_h10438.jpg

Yine ayni tarz basladi . Forum adabini bir turlu ogrenemiyoruz, forum fikirdir , burda maci satin da diyen cikar, kasmayin diyen de , sonuna kadar oynayin diyen de .. herkes kendi fikrini soylemekte serbesttir

alinti yaparak ya da farkli dusunceyi kast edip kisi elestirisine girersek bu isin icinden cikamayiz .. birakin insanlar konussun fikirlerini ozgurce belirtsinler.

Yine ayni tarz basladi . Forum adabini bir turlu ogrenemiyoruz, forum fikirdir , burda maci satin da diyen cikar, kasmayin diyen de , sonuna kadar oynayin diyen de .. herkes kendi fikrini soylemekte serbesttir

alinti yaparak ya da farkli dusunceyi kast edip kisi elestirisine girersek bu isin icinden cikamayiz .. birakin insanlar konussun fikirlerini ozgurce belirtsinler.

Tamam ben de fikrimi ve maçı satmayı tavsiye eden arkadaşlara dostça yanlış takımı tuttuklarını söylüyorum. Biz 2004'de de Trabzonspor'u yenip Fenerin önünü açmıştık. Ne kaybettik? Hiç. Büyüklüğümüz baki, Galatasaraylılığımız baki kaldı.

Kendisini başka takımların başarı ya da başarısızlığı üzerinden tatmin edebilenlere, hayatlarında daha fazla hayal kırıklığına uğramamaları için takım değiştirmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü burası sadece kendi işine bakan Galatasaray.

Haftasonu da bir başka kuş türüne koyup geçeceğiz. Yesinler birbirlerini ete para vermesinler.

sen cok degisik bi insansin be batay

ben mesela karga yemem

sen boyle her seyi yer misin?

Akıl yaşın yorumumu anlamaya müsait değil'ki sende böyle bir cevap vermişsin.Yazık ya size,konuyu hemende değiştiriyorsunuz.

bu ligde fenerin lehine dönen dolaplari görmezden gelip yenersek büyük rezalet olur.

bunlara finansal darbeyi vurmak icin tam zamani. 1 yil daha sampiyonlar ligine gidemeyecekler ve ffp denetimine girecekler.

bir sürü transfer yapmalari gerekecek yine. canerler falan gidiyor nede olsa.

kendi elimizle fenere 4.yildizi taktirmamiz büyük facia olur

Senin bu mesajini antuda naklen yayinliyorlar :D

bjk forumundan :asd22:

"Gs ismailin kanadina yuklenir. Hatta wesley oynarsa onu da oraya atarlar bizim defans sola kaydikca podolskiye ters top atarlar, yasin devamli kanat degistirir.
Herkes goruyor ismailin kanadini.

Cok bastirmamak kontrollu oynamak lazim.

Sivasspor maci gibi oynarsak kazaniriz. Gs istedigi kadar kotu oynasin, istedigi kadar kotu sezon gecirsin, 10 pozisyona gireriz atamayiz, bir tane uzaktan wesley saplar kanser baslar."

Iyi guldum :asd22:

1 uye yatalim dedi

sikeci misiniz dedim

itiraz ettin

neyine itiraz ettin bunun la? onu bile bilmiyosundur kimbilir :D

Ben o tarz yorum yapanlarada cevap verdim zaten...İtiraz edilmeyecek bir durum yok sikecimisiniz diye bir sorumu olur ? sorarsan da böyle tartışma çıkarırsın.

bjk forumundan :asd22:

"Gs ismailin kanadina yuklenir. Hatta wesley oynarsa onu da oraya atarlar bizim defans sola kaydikca podolskiye ters top atarlar, yasin devamli kanat degistirir.
Herkes goruyor ismailin kanadini.

Cok bastirmamak kontrollu oynamak lazim.

Sivasspor maci gibi oynarsak kazaniriz. Gs istedigi kadar kotu oynasin, istedigi kadar kotu sezon gecirsin, 10 pozisyona gireriz atamayiz, bir tane uzaktan wesley saplar kanser baslar."

Iyi guldum :asd22:

İsmimiz formamız bile yetiyor bazılarına korkmaları için.

Ben o tarz yorum yapanlarada cevap verdim zaten...İtiraz edilmeyecek bir durum yok sikecimisiniz diye bir sorumu olur ? sorarsan da böyle tartışma çıkarırsın.

bence verimli bir tartisma oldu

"yatalim" zihniyeti bir galatasarayliya yakismiyor

"bu macin sonucunu o kadar da onemsemiyorum" dersin olur biter

Geri
Üst Alt