STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

İyi oynadığını düşünmüyorum. Bu cevap aradığım cevap da değil, ben "Semih maç içinde şunu şunu iyi yapar" tarzında bir cevap bekliyorum.

otizm basligi mi lan burasi
iyi oynuyo dedik iste
sen arzuluyon diye 5 senedir 11 oynayan adamin ozelliklerini mi sayim
stoper iste herif rakibi durduruyo
bu sene iyi oynamadi ama ozunde iyi bir stoper

Topla oyun = Leş
Pozisyon alma = Leş
Kafa topları = Leşoğlu leş (Bunu sadece hücumdaki duran toplar açısından söylemiyorum, gelen hiçbir kafa topunu mantıklı şekilde uzaklaştırdığını görmedim.)

Ayrıca efendi sözüne de katılmıyorum. Gökhan Gönül için ne düşünüyorsam aynısını Semih için de düşünüyorum. Her röportajından inceden ayar vermeye çalışan, maç içinde sürekli hakeme vicdan yaptırmaya çalışan ve şov anlarında efendiliğe bürünen bir karakter.

Bu herifin sürekli yere düşüşlerinden ve kendin kendine ofsayt verip duraksamalarından bıktım. En kısa sürede kurtulmak dileğiyle ama maalesef Galatasaray'ın yeni Sabri'si olma yolunda hızla ilerliyor.

Son düzenleme:
stoperligi 3 dandik kategoriye indirgemen iyimis
heralde "pozisyon alma" tum defansif aksiyonlari kapsiyor, les demen gulunc
"pozisyon alma"da iyi olmasi icin denayer gibi etliye sutluye karismadan is isten gecince hizini kullanip mudahele etmeye calismak gerekiyor sanirsam
clde kafa topu kazanmada ilk 10da olan adama kafa toplari les oglu les demen de fena degilmis
teknigi ve paslari konusunda bisey diyemem orda vasat
onun haricinde iyi bir stoperdir
surekli yere dusus, ofsayt diye ayda yilda bir her stopere olan seyleri genelleyip abartarak oyuncu degerlendirmek cocukca
dont be cocukca

Bjk'ye tekmeyi vurur fenevi sampiyon yaparız

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaw ezbere konuşanlar var yine terime sallayanlarla aynı tipler

Semih Candır beğenmeyen bayern münihi tutsun bizi yormasın

3 dandik kategoriye indirmekten ziyade leş özelliklerini yazdım. Markajdır, kafa topu almadır gibi şeyleri yazıp bir Galatasaray stoperini öveceksek Yalçın Ayhan'ı kulübümüze davet edelim. Kafa toplarını alması onu Galatasaray stoperi yapmaz, aldıktan sonra uzaklaştırdığı yer onu Galatasaray stoperi yapar. Ayrıca istatistikle iş yapacaksak Selçuk'un da ŞL'nin en iyi ortasahalarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Çizgiden ceza sahasına yollanmış bütün toplarda tek yaptığı şey adam tam şut çekecekken önüne atlamak olan bir adamın pozisyon alma bilgisinin iyi olduğunu söylemek de komik. İlk çıktığında diğer Türk stoperlere oranla bir çevikliği vardı en azından veya Servet ve Gökhan'dan sonra gözümüze öyle gözükmüştü ama zatımız kas yığını olarak o özelliğini de yok etti.

Son düzenleme:
Sneijderle musleranın selçuğun form düşüşüne laf yok semihe gelince hurra bırakın abi semih 2 sene taş gibi top oynadı hem uyfa hem dany ile yanına adam bulunamıyorsa ortasahan kevgirse semihe bok atmıyacaksın

Terim'in bu leşi Milli Takım'a almadığını hatırlatalım. Bana Bayern Munih önerisi yapmak yerine sana Başakşehir gibi takımları desteklemeni öneririm.

Berabere biter

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Coguyla disagree, fizik olarak geriledigi dogru olabilir. ceviklik kaybindan ziyade gucsuz
ayrica selcugu hangi istatistik clde en iyi orta saha yapiyomus
ben semih clde en fazla kafa topu kazanan stoperlerden biri dedim, en iyi stoper demedim

Sneijderle musleranın selçuğun form düşüşüne laf yok semihe gelince hurra bırakın abi semih 2 sene taş gibi top oynadı hem uyfa hem dany ile yanına adam bulunamıyorsa ortasahan kevgirse semihe bok atmıyacaksın

:ka21:
agree

Başakşehiri tutcak kadar aktroll olmadık hiçbir zaman Allaha şükür Euroda izlersin semihi iyi bir kamp sonrası ;) sallamaktan başka vasfınız yok

goruyorum ki fikri zerre onemli olmayan veletler konuya intikal etmis
see y'all later

Zihniyed çöp kardeşim zihniyed kokuşmuş

Geçen sene veya bu sene Selçuk'un ŞL pas istatistiğini atarak savunan biri vardı ona ithafen söyledim.

Aldığı kafa toplarının kaçını pozisyonu bitirecek yere uzaklaştırdığını merak ediyorum. Çünkü maç içerisinde sürekli sövdüğüm durumlardan biridir.

Neyse daha fazla tartışmanın lüzumu yok. Senin altyapıdan çıkmış oyunculara karşı tavrından dolayı zaten anlaşamayacağız. Başka bir takımdan gelmiş olsaydı şu an sen de leş ilan etmiştin. Benim açımdan bakarsak da sevmediğim bir herif olduğu için belki de yaptığı her şey gözüme batıyor ve iyi yanlarını görmüyor olabilirim.

@Hayri Cund

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt