STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Febenin şampiyon olmaması > avrupaya 2 sene gidememe riski

Son 2 avrupa maceramızı herkes unuttu galiba bir süre ara vermek belki hayırlı olur fener ligi kaybederse bizede yenilir bana kalırsa ama biz bejekeyi yenip feneri şampiyon edersek inanın bana febe içimizden geçer

Sinan Gümüş ilk 11 başlar inşallah. Kupa maçında gayet sağlam gözüktü. Adele sakatlığı yaşadı ama koşarken pek tereddüt etmeyerek güvenle koşuyor. İyi bakmış kendine.

Son 2 avrupa maceramızı herkes unuttu galiba bir süre ara vermek belki hayırlı olur fener ligi kaybederse bizede yenilir bana kalırsa ama biz bejekeyi yenip feneri şampiyon edersek inanın bana febe içimizden geçer

Seneye şampiyon olduk diyelim ve ŞL'ye gidemiyoruz

Hoş olur mu sence rdaş

Avrupa olmamasi cok kotu ama su sekilde dusunebiliriz , avrupa olmamasi ile CL olmamasi ayri degerde degil .. Mesela bu sezon cezamizi cekip seneye yine avrupa ligi noktasinda kalirsak , gidip gidememek asiri farketmez

Ama bu sene cezayi dolduramayip seneye ilk 2 de olursak cok uzer

yine de fb nin sampiyon olmamasi keyif verir !

Yenilmemizi son opsiyon olarak görüyorum. Çünkü berabere bile kalsak, Bjk ile Fb arasındaki fark yine 1 maça çıkacak. O yüzden yenilmemiz gereksiz olur şu aşamada.

Alakası yok beşiktaş maçında beraberlik diğer iki maçta galibiyet yetiyordu. Şimdi Ya beşiktaşı da yenmek zorundasın ya da akhisar son maçta puan alsın diye dua edeceksin.

Büyük ihtimal 3 takım [osmanlı(49)-akhisar(48)-biz(48)] kafa kafaya girecek son maça

Beşiktaşı yenersek bu motivasyonla akhisahırı yeneriz bence. Son maçta zorluk seviyesi düşük

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizi daha ligin ilk yarısında ligden koparıp, Kendi takımımızın kendi sahamızda hem de BJK'ye yenilmesini dilemek zorunda bırakan DENGEcinin ........

Seneye şampiyon olduk diyelim ve ŞL'ye gidemiyoruz

Hoş olur mu sence rdaş
Acıtasyona gerek yok bu yönetimle şampiyonluk mümkün değil gerçekci davranıyorum mağdem ben düşmüşüm o zaman rakibimide kendimle beraber düşürürüm feneri yenmemizin tek yolu şampiyonluğu kaybetmeleri çünkü nu adamlar ne zaman stress olsalar sıçıp sıvıyorlar ama şampiyonluk moraliyle gelirlerse acı dolu anlar yaşarız kendi sahamızda şut atamadan maç bitirdik hatırlatmak zorundayım

Acıtasyona gerek yok bu yönetimle şampiyonluk mümkün değil gerçekci davranıyorum mağdem ben düşmüşüm o zaman rakibimide kendimle beraber düşürürüm feneri yenmemizin tek yolu şampiyonluğu kaybetmeleri çünkü nu adamlar ne zaman stress olsalar sıçıp sıvıyorlar ama şampiyonluk moraliyle gelirlerse acı dolu anlar yaşarız kendi sahamızda şut atamadan maç bitirdik hatırlatmak zorundayım

Yani sen şimdiden önümüzdeki sezonu oynattın, şampiyon yaptırtmadın, avrupa cezamızı da 2 sene yaptın, kısacası hüzünlü bir kabulleniş içindesin.

Şu sözü sana hatırlatmak durumundayım o vakit kusura bakma.

834667_c827235135bfe7f5a0516dbf8eeaa2ad.jpg

Son düzenleme:
Hamza hoca yüzünden beraberlik de o kadar olumlu sonuc degil artik, kesin kazanmaliyiz.

Yani sen şimdiden önümüzdeki sezonu oynattın, şampiyon yaptırtmadın, avrupa cezamızı da 2 sene yaptın, kısacası hüzünlü bir kabulleniş içindesin.

Şu sözü sana hatırlatmak durumundayım o vakit kusura bakma.

CROYmRwUkAAjAfS.jpg
Bak gitmeyelim demedim ben sen anlamıyosun gidememe riski dedim + olarak bejekeyi yenmemenin daha mantıklı olduğunuda yazdım duygusal kelamlarla olmuyor bu işler stratejik hareket etmek zorundayız dediğim gibi bejekeyi yenip feneri şampiyon edersek kupada içimizden geçerler.. bu şerefsizlere güveniyorsan yada bizim takımın feneri yenebileceğine inanıyorsan hayret etmekle yetinebilirim ancak cancım

Not: ligi kaybeden fener kupayıda KAYBEDER..!!!

E bu sene şampiyon olmasa seneye illa ki fener şampiyon olacak. Bizim için fenerin bu sene şampiyon olamamasının bir esprisi kalmıyor ki. İkisi birbirine ters

Aslinda denklem basit, ya bjk yi ya fb yi yenmemiz gerekiyor , fb ye yenilirsek o yol kapaniyor, bjk ye yenilirsek de bu yol ... hemen hemen ayni durumlar

Tek farki , bjk ye yenilirsek ikinci bir sansimiz var .. kupa macina cikarken ligde ilk 5 te olup olmadigimiz konusu bitmis sekilde cikacagiz

o zaman da , sadece kupa icin mi yoksa kupa + avrupa icin mi oynayacagimiz belli olacak

istahimizi etkilemez o ayri ama bjk macindan daha belirleyici bir mac ,tek mac

E bu sene şampiyon olmasa seneye illa ki fener şampiyon olacak. Bizim için fenerin bu sene şampiyon olamamasının bir esprisi kalmıyor ki. İkisi birbirine ters

nereden biliyoruz bunu ? maclarla ilgili kesin konusmalar bitti , o yener bu yenerler , simdi tum sezona fal acmaya mi basladik ?

2007 de fener sampiyon oldu , 2008 de biz olduk , 2009 da bjk oldu , 2010 da bursa oldu , 2011 malum , 2012 ve 2013 te biz olduk , yani sike muhabbeti olan sene disarida birakilsa 7 senede ilk sampiyonluguydu 2014 senesi fenerin

kimin en cok sampiyon olma sansi var dersen ,ben de sana katiliyorum fener derim , ama kesin diyemeyiz

Çok yormayın kendinizi beyler. Üzülerek söylüyorum ki yarın bütün kargalar ve forumumuzdaki karga sevenler derneği üyeleri üzülecek. Tıpkı daha önce kanarya sevenler derneği maçında kesin yeniliriz, yenilelim diyenler gibi.

tribunler kufur kiyamet etmesin de , son haftaki mac keyfimiz gitmesin , guzel oluyor sicak havada tribun muhabbeti mac oncesi sonrasi

Fener şampiyon olabilirmi seneye bilemiyorum ama bu sene ki gazla oynamıyacaklarını tahmin ediyorum şampiyon olamazlarsa büyük kadro sirkülasyonu yaşarlar tahminim caner gitti gökhan topal nani pörsi gibi adamlarfa uçabilir ayrıca ciddi bir mali krizde yaşayabilirler feneei kupada yenmek zorundayız bizim için avrupa hedefi bu olur sene sonu hem fener şampiyon hem kupa kaybı ciddi travmaya sebep olur herkeste ama ligde darbe almış bir feneri kupada yenme ihtimalimiz az olmaz bunu atlıyorsunuz

Geri
Üst Alt