STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

En kötü snaryo bugün bejekeyi yenmektir.. ÇÜnkü fener şampiyon olur ve o gazla kupada bizi dağıtır iki kupayla bükülen maddi manevi belini doğruştur biz de 5. olamayız osmanlının

arkasında kalırız.. o yüzden yenilelim adam giibi kupaya asılırız..feneri transfere 35 milyon harcadığı bu sezon kupasız bırakırız..Seneyed cl ye gdemezler çünkü seribaşı değiller elemelerde

kalırlar..
Ama biz yenersek seneye fenerin cl garanti giriş parası vs kupada da son kazığı atıp alırlar bizden.. 5. bile olamayız
Kardeşim dün aynı şeyleri söyledim virgülüne kadar aynıydı ama duygusal arkadaşlar tarafından linç edildik bejekelilikle suçlandık xd

4,5 orandan 50€ attim dün. Hadi bakalim.

Yasin yerine Sinan oynasa ne gpzel istedigimiz 11 cikacak iste.

Bu arada Chedjou ne durumda yahu? Hala sakat mi?
Sinanın oynamasını hepimiz tercih ederiz ama 90 dakika derbiyi kaldırcak güce ulaştığını sanmıyorum yine sakatlayabilir kendisini onun için son 30 dk oynayıp girdiği andan itibaren patlayıcılığından faydalanmalıyız

Chedjuya gelince yine herzaman ki gibi sakat.

tamam dagilin beyler kaybettik

7d938453abe62437e727c506115d639e.png

gecmis olsun
Teşekkürler Sneijder feneri şampiyon yapmıyacağını biliyorduk reysss..xd

Bjkyi gömücez bugün
Sonra kupada feneri tokatlıycaz
Evet hepsini bu takım yapıcak

T@patalk ☆☆☆☆

Ben takımın bu maçtan itibaren Fenerbahçe maçı dahil kalan tüm maçlarda büyük bir reaksiyon vereceğini düşünüyorum. Büyük bir mücadele ve iyi bir oyun bekliyorum. Umarım 4 galibiyet, Avrupa'ya katılım hakkı ve 1 kupa ile sezonu kapatırız.

basin gidin lan besiktasi gomucekmisiz. goren diyecekki ne kadar iyi taraftar. ligde bir iddiamiz yok.

Besiktasimiza basarilar dileriz. Kupada sikebahceyi gomeriz :)

364ce3218dbca3d549457718dc61c086.jpg

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Pes 2016'da Galatasaray - bjk maçı attım şimdi. Oğuzhan'ın golüyle 1-0 geriye düştük. Ama sonra 36 ve 90'da Sinan'ın golleriyle 2-1 galip geldik.

Muslera

Linnes - Denayer - Hakan - Carole

Selçuk - Emre

Sneijder

Sinan - Umud - Podolski
​

anlaşılan bazılarının fener nefreti kendi takımlarına olan sevdasının önüne geçmiş
alayına cimbom ulan

Ulan Murhan Carole=Ismail demek neyin kafası.

Ismail Sabri'nin sol bek versiyonu işte. Allahın yeteneksiz kazması.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

o degilde eger fener kupayi ve sampiyonlugu alirsa. Süperfinalde biz onlara karsimi oynayacagiz? yoksa bjkmi

Duble yapan takımlar Süper Kupa'da kupa finalistleriyle oynuyor. Eğer Fb duble yaparsa -Allah korusun- Süper Final'de Fb-GS olacak.

tsk.

O degilde bu boktan ligi iki kupayla kapaticaz la .. Hem türkiye kupasini hemde süper kupayi aliriz ... Nasil bir takimiz lan biz ..

Geri
Üst Alt