STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

sen o takımı yenebileceğimizi inanıyor musun?
adamlarla 2 hafta önce oynadık,becerikli olsalar fark olurdu maç
yenersek garanti değil, 3 maçı da almak zorundayız

BJK'yi yeneceğine inanıyorsun da Fener daha kötü oynuyor BJK'ye göre bunu kazanacak takım onu da kazanır.

Ezikligin luzumu yok. Ikisinide alalim buyuk takim gibi davranalim.

Yenelim sıkıntı yok benim sorunum yaratılan algı ile alakalı bu maçı kaybedersek Avrupa gider algısı Biz Galatasaray'ız arkadaş ucunda kupa olan bir maçta favori biziz bunu unutan bazıları birde sıkı Galatasaraylı ayaklarına yatıp sağa sola saldırıyor.

şu şikecilerin maçı dün olsaydı keşke alacağımız galibiyetin o itlere yaraması acı olur

1. Galatasaray 5. olmak zorundadir, eger olamazsak kupa finali bizim acimizdan cok daha stresli gececektir
2. BJK bunun önünde su anda bir engeldir
3. Fikret Orman tescilli Galatasaray düsmanidir

Bu engelleri teker teker asacagiz...

Vay arkadaş işe bak...

632db1b5a5fa22f8153b53fae98fb3bb.jpg

Kargalar sızmış İçeri. Bu nasıl bir sistemdir. Passolig'de hangi takım için aldığın yazmıyor mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

BJK'yi yeneceğine inanıyorsun da Fener daha kötü oynuyor BJK'ye göre bunu kazanacak takım onu da kazanır.

Yenelim sıkıntı yok benim sorunum yaratılan algı ile alakalı bu maçı kaybedersek Avrupa gider algısı Biz Galatasaray'ız arkadaş ucunda kupa olan bir maçta favori biziz bunu unutan bazıları birde sıkı Galatasaraylı ayaklarına yatıp sağa sola saldırıyor.

maçtan umudum yok dedim ya?

İyi de riske niye girelim. Takıma güvenmek ayrı işini sağlama almak ayrı. Hem 5. olalım hem kupayı alalım.

Ya benim derdim içimizde Fener'i yenemeyeceğimize inanıp, 5. olacağımıza inanan samimiyetsizlere. Yoksa hem bunları yenelim, hem Fener'i yenelim bunu Galatasaraylı olarak istememem mümkün mü? Ama bazıları samimi gelmiyor

Vay arkadaş işe bak...

632db1b5a5fa22f8153b53fae98fb3bb.jpg

Kargalar sızmış İçeri. Bu nasıl bir sistemdir. Passolig'de hangi takım için aldığın yazmıyor mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dün bir arkadaşım teklif etti, kombine sahibi arkadaşları maça gidemeyecekmiş bana teklif etti, şu ara pek keyfim olmadığından kabul etmedim. Ben ve arkadaşlarım yerine 3 adet Beşiktaşlı gitti maça... Ne yaparsan yap böyle tek tük sızıntılar olur yapacak bir şey yok.

yahu yemişim fenerin 4 yıldızını da bilmem neyini de.
ben kendime bakarım arkadaş kendime, 2 yıl men olmak çok kötü bir şey
galatasaray avrupaya açılan penceredir, nerde oynuyorsak canla başka mücadele etmeliyiz avrupa katılımı kazanmak için
lig mi? ligde, bjk fb fark etmez
kupa mı? fener mener fark etmez,hepsinde son ana kadar mücadele etmeliyiz

Forumdaki FB'li kardeşlerimiz 2 dk sussa iyi olacak

Sizden akıl alacak değiliz

Ucunda kupa olan maclar bizim isimiz falan guzel laflarda bos laflar. Bundan once butun finalleri kazandiysak yarinda finali kazanacagiz anlamina gelmez. Final tek mac kaldiki rezil bir durumdayiz suan. Ligde 5.olmaya calisalim kupadada canimizi disimize takalim. Gidemezsek tamam. Ama dusun bu mac besiktas yendi gitti son mac konyaya yenildi fener sampiyon oldu. Gitti birde kupada bizi yendi kupayi aldi. Olmayacak senaryo degil bu. Biz her macimizi kazanmak icin cikalim masa basi islerle ugrasmayalim.

Akıl vereceğinize yalvarın ulan

Ayağımıza kapanın belki kazanırız

bjk nın yenmesini isteyenlerde gizli karga mı oluyor bu mantığa göre !! ben aslanım arkadaş kargaya da koyarım kuş beyinlilerede önce şu fikonun nasıl Yusuf Yusuf attığını bu akşam bir göreyim kupaya allah kerim !!!

Galatsarayım koyar geçer bugün.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

GSC taraftar dağılımı

%55 fbli kus (ex: Adem Cakar)
%30 gsli (ex: Ahmet Gunes)
%15 Gerçek Galatasaraylı (ex: Mustafa Gunel)

Yönetim tribündeki boşluktan utanmıyor mu ya? Hadi kupasını şampiyonluğunu geçtim şunun için bile istifa edilir.

Ucunda kupa olan maclar bizim isimiz falan guzel laflarda bos laflar. Bundan once butun finalleri kazandiysak yarinda finali kazanacagiz anlamina gelmez. Final tek mac kaldiki rezil bir durumdayiz suan. Ligde 5.olmaya calisalim kupadada canimizi disimize takalim. Gidemezsek tamam. Ama dusun bu mac besiktas yendi gitti son mac konyaya yenildi fener sampiyon oldu. Gitti birde kupada bizi yendi kupayi aldi. Olmayacak senaryo degil bu. Biz her macimizi kazanmak icin cikalim masa basi islerle ugrasmayalim.

Gittin Beşiktaş'ı yendin.Fener şampiyon oldu.Kupada da Fener seni yendi.Ayrıca ligde de 5. olamadın,gittin Akhisar'a yenildin bir de.Bu da pekala olabilir varsayımlara bakacak olursak.

11 yıl önceki finalde de Hooijdonk vardı Alex vardı yine aynı muhabbetler dönüyordu 5 yediler oturdular aşağı.Messi-Ronaldo'yu falan getirseler ancak dengeleyebilirler bu olayı.

Geri
Üst Alt