olmamız gereken yerde olacağız
hey oley
ultrAslan ultrAslan

Geçen yıl Osmanlı maçında olduğu gibi el altından Ultraslana verildi yine galiba gidişat onu gösteriyor. Ankaraya bir kere geliyo takım ona da gidemiyoruz

Geçen sezonki deplasman bileti rezaleti bu sezon da sürecek anlaşılan.

Önce derbi deplasmanlarında yapmaya başladılar, sonra tüm deplasmanlarda gerçekleşmeye başladı.

Bir bağlantısı, bir tanıdığı olmayan Galatasaray'ın deplasman maçlarını tribünde izleme hakkına sahip değil.

Ama karaborsaya 'indirilen' biletlere akıtacak param var diyorsanız 275 liraya biletler emrinizde!

Ankaragücü - Galatasaray Biletleri | 10/08/2018 | StubHub Türkiye

Ankaragücü pasoliglilere veriyolar misafir dışındakileri benim Passolig zaten Galatasaray.
Bizim bilet satışa bile çıkmamış ... :red:

Bilet satista ama koltuk kalmamistir diyor

Bu nasil bi serefsizlik yaw,satisa cikmadan bilet mi satilir

Beraberlik diyorum. Hatta gomis bu mac ilr beraber iyice gozden duser cunku suanki form durumu ile birsey yapmasi zor

Fark yiyecegimiz o kadar belli ki

Zaten gol atamayiz kalede HOPF, savunmada KONE - YALCIN

Sag kanattan hicbir sey yapamayiz Tiago PINTO

Ileride ise Bifouma - Mokhtar - El Kabir - Kehinde var, yani gol yememiz de kacinilmaz

2-0 A.gucu lehine sonuclanir diye dusunuyorum bir tane Muslera yumurtlar bir tane de kontradan yeriz

Ileride ise Bifouma - Mokhtar - El Kabir - Kehinde var, yani gol yememiz de kacinilmaz

2-0 A.gucu lehine sonuclanir diye dusunuyorum bir tane Muslera yumurtlar bir tane de kontradan yeriz
Gene mi mk

Karaborsa bilet transferi icin nereleri takip edelim bilgisi olan varmi

Tarzina bayiliyorum dostum ama duzeltmem gereken bir nokta var.
Muslera yumurtlamaz bir kere olsa olsa taffarel formsuzdur ve onun sucudur.

Tarzina bayiliyorum dostum ama duzeltmem gereken bir nokta var.
Muslera yumurtlamaz bir kere olsa olsa taffarel formsuzdur ve onun sucudur.

Pesin pesin soyleyeyim totem falan yapmiyorum ha galibiyet gelirse gecmis olsun gelenek devam eder

Ama ciddi ciddi maglubiyete inandigim icin yaziyorum

Muslera kupa finalinde rezaletti ama dogru duzgun hata yapacak firsati olmadi Ankaragucu daha cok gelecektir kalemize seyirci destegiyle, ayrica kadrolari orta saha disinda bayagi iyi

Muslera yan topa cikmayarak mi yakin diregini koruyamayarak mi yoksa topu rakibe vererek mi yapar bilmiyorum ama bir gol yedirtir gibi

TFF 1. Lig fani olarak sunu da ekleyeyim gecen sene Ankaragucu'nun dogru duzgun top oynadigi yoktu hakemler tarafindan itelene itelene lig ciktilar ama cok iyi transferler yaptilar zaten belediyenin ciddi bir destegi var

Korunmaya devam ederler gibi geliyor cunku Melih'le iliskiler bozuldugundan beri Ankara'daki hedef takimlari Ankaragucu oldu

Geri
Üst Alt