Şu adamlar nasıl itibarsızlaştırıldı yaw tuhaf , Hocanın oynatmayıp göz dağı vermesi güzel ama bu takımı şampiyonluğa o 3'lü taşıyacak Eren veya Sinan değil bunuda göreceğiz zaten , Hoca kötü performans gösteren oyuncuyu yedek bırakır ama silmez yıllarca bunu gördük.
burunları surtsun ıstıyordur bırazda renkdaş. bunu daha evvel buraka da yaptı ondan once bulent arif hakan unsalada yaptı hatta daha oncesınde daha ılerı gıdıp arifi paf takıma yolladı.

bu tur hatırlayamadığımız cok ornek vardır emınım

Neden anlaşamadığımıza son 1-2 mesajınla örnek verebilirim aslında renktaş ama hem başkaları meseleyi anlayamaz durduk yere polemik çıkar hem de maç başlığı kirlenir diye şimdilik sonraya bırakıyorum. Maçın skorundan, Terim'den veya onun tercihlerden bağımsız bir görüş ayrılığı bu.
Aynen Ömer, birden yazarsan sana linç girişimi olur bence de :) az çok ne diyeceğini tahmin ediyorum da konuşuruz yine de.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hoca puslu hava sever ondan Fatih Terim oldu zaten, aldığı her radikal kararın destekçisi olurum, sustuğunda işimize yaramıyor reaksiyon gösterdiğinde harika oluyor hocam

19O7arif diye bir serefsiz var suan forumda az once kendi leş forumlarinda ortaligi karistirmak icin bizim forum a girmiş 20.54 te pesindeyim ulan, yakalarsam ...

benim bu maci alacagimizdan hic süphem yok, sinan, eren, onyekuru vs cok motive olup oynayacaklar

tek korkum takimin stada gec ulasmasi

Diziliş nasıl bilmiyorum ama bana kompakt bir onbir gibi gelmedi daha çok kamikaze gibi duruyor.Arka da sağlam kalıp kontra kovalarız. 4-2-3-1 ise eren hariç öndeki 3'lü çok hareketli, yer değişerek oynarlarsa, Alan açarak, içe dönerek, gerekirse çizgiye inerek her şekilde tehdit yaratmaları lazım.

Diziliş nasıl bilmiyorum ama bana kompakt bir onbir gibi gelmedi daha çok kamikaze gibi duruyor.Arka da sağlam kalıp kontra kovalarız. 4-2-3-1 ise eren hariç öndeki 3'lü çok hareketli, yer değişerek oynarlarsa, Alan açarak, içe dönerek, gerekirse çizgiye inerek her şekilde tehdit yaratmaları lazım.
Katılıyorum 2 bölge ile 3 bölge arasında bağlantı yok

Fatih Terim: "Bugünkü kadro değişikliğinin sebebi, Galatasaray büyük bir aile. Takımımız da bu ailenin bir parçası. Aile içerisinde herkesin oynama imkanı olmalı ki biz yakın zamanda her hafta 3 maç yapacağız. Bu maçlar için daha fazla oyuncu hazır olsun istiyoruz."

Fatih Terim: Belhanda daha hazır değil. Takıma 2 hafta geç katıldı. Onu daha sonra oynatacağım.

DkQjxzzXcAArdd7.jpg

ankaragücü de 2 cakili ön liberoyla cikiyor. sinan ve onyekuru zaman zaman yer degistirerek oynayacak bence ama 4-4-2 gibi duruyor sinan sahte forvet gibi.

Geri
Üst Alt