Benim hakkımda konuşuyor isen madem bari bir mention falan at. Bak bakalım ikinci mesajımda Egemene ne yazmışım. İki tane sözde Galatasaraylı hakeme laf edilmesine şaşırmış, biri sırf söz konusu Fernando diye, ki aynısını geçen sezon da yapan boş adamın tekisin, diğeri de bize karşı olunca hakemler için iyi diyen, rakiplere gelince iyi maç yöneten adama bile doğradı diyen boş adamın teki.
Maçın hakemine mi

Ya beyler deplasmanda oynuyoruz 2 gol attik 2 3 net pozisyon var daha ne olacak. Vitaminsiz belhanda feg ve gomisin yokluguna ragmen iyi skor.

DkQ2yYWX0AArRAg.jpg

stoper-orta saha-forvet eksik abi takviye su 3 mevkiye yapilmali ivedilikle. hizli stoper, tempolu bir orta saha ve yetenekli bir forvet lazim.

Yalnız Eren'in oynamaya hiç niyeti yok paramı alırım yatarım modunda.

Derhal gönderilmeli derhal. Derhal yani.

Gotumle izledim 2-3 net basit hatasi var.

1 tane var, ofsayttan iptal edilen gol. Onun disinda hatasi yok. Sol kanatta cok yalniz kaliyor, savunma anlaminda ilk yarinin son 10 dakikasina kadar neredeyse sifir destek aldi. Hatta bak o iptal edilen gol pozisyonunda bile ikili mücadeleye girip topu kaptirdigi yer ortasaha cizgisinin yakini. Topu kaptirdigi sirada biz ataga cikmiyorduk, sahadaki oyuncu dagiliminin büyük bölümü bizim sahamizdaydi, Garry geri gelmedi 40'lara kadar.

Ankaragücü baya kötü takım elek olur bunlar bizden sonra.

Selçuk 'un girsin dediğim maçlarda olacakmış, iki pas yapsan fark yaparsın rahat, toplama takım kimse birbirini tanımıyor, geçen seneki karabük misali ama bizde ne güven var nede iki pas yapacak kalite.

Disiplinsizlik sorunu olduğu belli takımda ama. Fatih hocanın en skorer 3'lüyü yedek bırakmasını daha iyi anlıyorum. Geçen senenin en disiplinli oyuncuları Garry ve Serdar Aziz bile sallanıyor çünkü. Bir salmışlık var takımda.

Geri
Üst Alt