Hakem ne alaka bana onu söyle lafı sağa sola taşıma millet gözüne sokmuş hakem ne alaka diye
Paralel evrendemi yaşıyorsun
Şaka mısın yahu sen ciddiyim.
Aynı hakem şu maçta bizim lehimize iki sarıyı atladı yahu ve rakip Ankaragücü.
Hadi bunları geçtim, benim ilk mesajımda mevzum bu değil idi. Aynı hakemler bakalım benzer pozisyonlarda rakiplere de bu kadar kolay çıkara bilecekler mi kartları.
Daha edilen lafın dolaylı anlamını anlamıyorsun, olmayan boş aklın ile laf sokmaya çalışıyorsun.
Cidden boş bir adam mısın, yoksa olmak için mi gayret gösteriyorsun anlamadım doğrusu.

İşten eve yeni geldim arkadaşlar. 2. yarı neden bu kadar geç başlıyor? Oyunda duraklama felan mı oldu?

maicon donk fernando ereni begenmedim ben isin dogrusu takimda sorunlu bölgelerde zaten bunlar oynuyor

Ben Donk'u ikili mücadelelerde iyi buluyorum ve ortasahaya direnc kattigini düsünüyorum. Muhtesem oynamiyor belki ama katki sagliyor. Fernando topla 2-3 kere etkili bindirmeler yapti. Son dönemlerine göre daha iyi göründü. Maicon bence vasatti. Eren konusunda tamamen katiliyorum, neredeyse sifir katki.

Henry cok zeki paslar veriyor, diger topcular geride kaliyor

Lannnnnnnnnnnnnnnnnn

Onyekuruyu beğendim, top ayağına yakışıyor, bir Garry performansı gösterme potansiyeli gördüm

Geri
Üst Alt