STSL 18/19 H:1 | Fenerbahçe 2-1 Bursaspor | MS | 11 Ağustos

Hahaha diğerlerine diye yazmadım mı?
Ulan gösterdiği karta bak, bakalım rakiplere de bu kadar kolay kart çıkacak mı diye.
Daha mesajı bile okumamışsın.
Bence sen yazdığını bı daha oku tabi düzenleme yapmadın ise
Tamam onca insan seni yanlış anlıyor haklısın

kuslarda en cok topu ezen oyuncu ayew... taraftar ve bu cosku ile bu maci alirlarda.... yani baya bir pozisyon vermeye acik bir savunma yapisi var kuslarin.

sizin cibileyetinzie sokayım...bunlar böyle maç alır ancak....bunlar faulle gol atmaya alışkın,rakip takımın faulü verilmediği anda gol atmaya alışık....senelerdir böyle oluyo.penaltı için diyeceğim Allah belanızı versin artık.gercekten bıktık.

Bunlari delik desek ederiz kendi evimizde eger 3 transfer gelirse.

Var için genel olarak büyük takımların aleyhine olacağı düşünülse de ben tam tersini düşünüyorum. Sonuçta büyük takımlar daha çok rakip kaleye hücum ediyor, rakip kalede daha çok aksiyon oluyor. Bu yüzden puan ortalaması yükselecek bana göre büyük takımların.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mehmet Demirkol: "VAR'ın bile etki etmediği bir Türkiye’de yaşıyoruz. Pozisyon net dışarıda, nasıl görmediler anlamakta zorlandım."

Fener bu oyun yapısıyla Benficaya elek olur. Önde basayım dediği anda arkada direk açık veriyorlar. Önde basmayı beceremedikleri için , ortasahayı hızlı geçen takımlar feneri delik deşik ederler

Gol pozisyonuna girmeden 2-1 önde bitiriyorlar ilk yarıyı.Hakem normal yollardan gol atamayacaklarını hissettiği anda çaldı penaltıyı.İkinci golden önce Bursa’lı oyuncuya yapılan faulü Metin Şentürk hakem olsa verirdi.

Biz su eksik transferleri yapsak yeter.Bunlar her turlu hakemlerle yarisin icinde tutuluyordu zaten.Var olmasa yine hakemle mac aliyorlar.Degisen bir sey yok yani.

bildiğin hak yeniyo ,ondan sonra ama ersun ersun ersun...ulan ersun döneminde ne pok yedin de şampiyon oldun?aynısıydı.kasımpaşa,genclerbirliği vs bir sürü faullu gol,ofsayttan gol.al cocu da aynı.aslantepeye gelin var kurtarır sizi

VAR kimine var kimine yok

image.php

Geri
Üst Alt