STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Bu oyun ile gelecek vaad etmiyorsun bu kadar basit, gelen giden futbol dersi veriyor saka gibi. Antalya, Kasimpasa, Trabzon, Basak bizden daha iyi oynuyor. Ya onlari gectim orta siradaki takimlar bile daha guzel oyun ortaya koyabiliyor. Bizde bir cacik yok sezon basindan beri. Olmuyorsa koy 1-2 genci onlari kazanalim bari gelecek icin, zaten takimda futbol diye bir sey yok en azindan hocaya da kimse kizamaz.

Fatih terim hoca felan degildir

Kac haftadir izliyoruz

Utanmazlar

Hasan sas ile davala neye yariyor? Hic birseye, hayir kurumuyuz sanki getirip hoca diye ciddiye aliyoruz
Su mesajı yazan ve de beğenenler kendini Galatasaray lı zanneden kişilersiniz. Az terbiyeli olun!!!!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güzelim takımı ne hale getirdi adam 6 ay içinde

feghouliyi kenara at, marianoyu kenara at, şu maça sag kanat marianoyla ve selçukla başla, belhanda sakatlansın ofansif oyuncu alacağına stoper ahmeti al

böyle saçmalık olmaz olsun, ha gayret birazdan maicon 10 numara oynar

bu takım bu dizilişle bu oyuncularla nasıl gol atacak? tek ofansif oyuncular sinan ve garry an itibariyle. bu resmen gol atmamaya yönelik kurulan bi kadro

bilmesek sabote ediyor diyeceğiz ama yok çöpsever kendisi
ya gördük feghouliyi,en cok savunan benim ama adam bitmiş.mariano sagbek oynayıp kac tane hata yaptı.ikisi de bitik.hoca dogru davrandı

Takım kosmuyo
Takımın kondisyonu yerlerde
Takım fizik olarak bitik

Bunun hesabını teknik ekip vericek baska hic kimse değil

HER KORNER 1CI DIREGE SELCUKUN

ULN ILLA BIRSEYLER BILMEK GEREK YOK SU ADAM KORNER ATTIRMAMAK ICIN.

O değilde niye sinirlendiniz? Ben kendimi Çarşamba’dan beri mağlubiyete hazırladım.
Hoca zaten neredeyse bütün futbolcular gibi formsuz. Zaten bunlarda iş yok, koy bir kaç tane genç ama nerede!

Ne yazik ki Cengiz,APO, ve terim bu takimi 6 ay icinde bitirmisler. Keske Dursun kalsaydi diyecegim artik.

Artık is işten gecti arkadaşlar. Şimdi asıl işimiz fatih hocayı nasıl gsden uzaklastırırız.

Artık gercek gslileri göreve davet ediyorum

hocaya sallayanlara kafam girsin.sanki yönetim adam aldida o oynatmadi.deplasmanda zaten reziliz bugunde farkli degiliz.ahmeti oyuna almasi elestirilebilir katiliyorum.bu kadar sakatlik varsa hoca ne yapsin? sezon basladigindan beri daha iki mac üst üste ayni onbirle cikamamisiz.

Takımda 10 tane sakat var, takımın 10 numarası sakatlanıyor, hoca 10 numara çıkarıp stoper koyuyor. O hücumcu gençleri süs olsun diye mi aldın hoca yedek kulübesine? Ne zaman oynayacak bu çocuklar? Alsan oyuna daha ne kadar kötü olabilirdi takım? Hata yapsalar kim kızacak bu çocuklara?

Geri
Üst Alt