STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

FT eski FT değil. Sahada topa basmayacaksin?
Top takipteyken topun arkasına gecmeyeceksin??
1 kisiye 3 kişi basmayacaksin??
Sahada terinin son damlasına kadar savaşmayacaksın??
Adamın anasini bellerdi valla.
Şimdi o da aynı bizim gibi izliyor. Eski terim den eser yok..
Burak ben onun oyuncu yapisiyla oldugunu düşünüyorum geçen sene bu adam ağzıyla soyledi 2000 de ki gibi takım istiyorum dedi sana o oyunu belhanda feghouli eren sinan selçuk veremez ha hicmi hatası yok elbet var ama iste birşey diyemiyoruz sonsuz kredisi var.

Ahmet Çalık'ı niye aldı bunun ele avuca gelir yanı yok.
Maicon'u soksa en azından duran toplarda etkili derdik ama Ahmet'i oyuna almasının savunulacak yanı yok.

Sezon sonu giderin insallah, her geldiginde takimin icine edip gidiyor. Keske sampiyon yaptigi zaman kovsaydik

Su mesajı yazan ve de beğenenler kendini Galatasaray lı zanneden kişilersiniz. Az terbiyeli olun!!!!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beğendim şimdi. Sen terbiyeli ol be asıl. Gerçekleri söyleyenleri susturmaya çalışmayın. Ne oynuyor lan bu takım? Ne bu kadro nasıl değişiklikler bunlar?

Bazı oyuncuların bizim seviye ile alakası yok Galatasaray forması giymek bu kadar kolay olmamalı ...Lige gelen yabancılar Galatasaray dedikleri takım bu mu diye soruyordur birbirlerine ...

deplasmana 9 defans oyuncusuyla çık ama sözde terim hücum futbolu oynatıyor

Maça başlamadan 1 puan versinler maça çıkmayalım diyordum onu bile alamıyoruz. Ne duruma düşürdüler bizi.

tudorun takımı için tudora ve dursuna söveceksiniz.fatih terim bunlarla oynamak mecburiyetinde mi,hepsi fiziksel açıdan bitmiş,konsantre değil

BU TAKIMIN FIZIK KONDISYONERI KIM KARDESIM??

SCOTT PIRI DEN BERI FUTBOL TAKIMIMIZ DOKULUYOR

neyse en azından beraberlik alırız umarım

Maçı izleyemedim ilk yarı ama şunu anlamıyorum bu yunus neden as takıma kadar çıkarıldı.. Kanat yok mariano oynuyor 10 numara sakatlanmış stoper giriyor.. Yunusun oynaması için rodriguez onyekuru feghouli Sinan belhanda mariano sanırım herkesin sakat olması lazım

Basaksehir'in bundan sonra mac kaybetmemesini bekleyeceğiz
Yürüsün gitsinler kac senedir zirveye oynuyolar hak ettiler zaten

Bu maçtan utanç verici bir sonuç almadan ayrılırız umarım. Puan namına en ufak bir beklentim yok

Galatasarayı batıran dinozorlardır, dinozor üyeler,dinozor futbolcu ve hocalar gerisi hikaye.. dünya üzerinde hiç hoca yok koş terime dünya üzerinde hiç orta saha yok koş ndiyayaye,dünya üzerinde galatasaraylı kalmamış koş 80lik kongre üyesine ,terim efendinin modern futbolda yeri yokdur,albayrağın modern futbolda yeri yokdur hele dinozor üye-yönetcilerin hiç yokdur..

Geri
Üst Alt