STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Başakşehir demisken ona da yaz bir mağlubiyet, Beşiktaş'ta işler karışık o belli olmaz da.

Üç sene önce başakşehir bizi 4-0 yendi
İki sene önce başakşehir bizi 4-0 yendi
Geçen sene başakşehir bizi 5-1 yendi

Ne yazayım şimdi başakşehir deplasmanina bu kadar eksik kadroyla? :(

Gerci milli ara bu sefer ilaç gibi gelecek, sakatlar döner de en azından hocanın elindeki oyuncu sayısı artar.
lig bitmiş o zaman geçmiş olsun inş 4. oluruz

yunusta feghoulide begendiğiniz bu kanatlara top atma,uzun pas olayı da var.yani aklı ve zekasıyla oynuyo.oynarsa etkili olacagı kesin

Zor maç bu maçı alırsak içeride ki Bursa maçını unutabiliriz

Kazanalım da oyun zerre umrumda değil
yapma abi ya öyle diyince yine bi yerde patlak vericeğiz birşeylerin düzelmesi lazım gerçkten yenmemiz lazım şansa bala değil

yapma abi ya öyle diyince yine bi yerde patlak vericeğiz birşeylerin düzelmesi lazım gerçkten yenmemiz lazım şansa bala değil
hamzanın konya macındaki oyun gibi mi?5-0 kazandık.eskisehiri falan bala yendik sonra.melo,sneijder,o zamanki yasin de yok.bu takıma altyapıdan takviye şart.

Yeni Malatyaspor(d) - 0
Fenerbahçe - 1
Kayserispor(d) - 3
Konyaspor - 3
Beşiktaş(d) -1
Rizespor - 3
Başakşehir(d)-0
Sivasspor -3

33 puanla ilk devreyi bitiririz gibime geliyor. Rakiplerimiz böyle puan saçmaya devam ederse bizim gibi ilk iki olabilir devre bitince.

Devre arasına kadar bir şekilde gitmemiz lazım durum iç acıcı değil
Ben ümitleri kırmak istemem ama devre arası bir şey olacağını sanmıyorum. Alabileceğin oyuncu havuzu daha dar, özellikle sezon başına göre kiralık veya bonservisi olmayan oyuncu havuzu. Bu yönetimin oyuncu satıp bonservis ile oyuncu alabileceğine inancım yüzde bir falan. Keza zaman faktörü de çok daha dar, üç ayda kiralık Ndiaye'yi getirebilen bir yönetim söz konusu.

Gsc olumsuza döndügüne göre takimin form grafigi yükselise gececektir

sakatlıklardır,kazmalardır,maicon gibi takımı bilerek yakmak isteyenlerdir...en dip noktadayız artık.yüzeye cıkılabilir.Allah yardım eder yani...hadin iyi geceler

Devre arası Rodrigues'i de satarlar hoca stopersiz forvetsiz kanatsız ligdeki ilk büyük takım hocası olur Allah bilir.

Ben ümitleri kırmak istemem ama devre arası bir şey olacağını sanmıyorum. Alabileceğin oyuncu havuzu daha dar, özellikle sezon başına göre kiralık veya bonservisi olmayan oyuncu havuzu. Bu yönetimin oyuncu satıp bonservis ile oyuncu alabileceğine inancım yüzde bir falan.

Cl yi pek takmıyorum da Lig de en azından ilk 2 de olmamız şart

etrafta görüyorum polyanna taraftar malatyayı yeneriz schalkeyi yeneriz diye cosuyordu ,önce takımı izle sonra yeneriz de

malatya macında akıllı oynatmazsa hoca eli bos döneriz 1 puan cok cok iyi olur tarzları antalya gibi

bizim eksik kadroyla malatyadan 1 puan altın degerinde olur

Lig yüzünden Cl'de kötü oynuyoruz , Cl yüzünden ligte tam bela oldu ya.

Sadece onla alakalı olduğunu sanmıyorum bu kadar fizik olarak yetersizliğimizin altında başka mevzular var gibi.Futbol kadromuzda kondisyoner diyebileceğimiz biri var mı yav benim en yakın olarak bulduğum kişi şu ;

Yasin Küçük - Futbol A Takım Atletik Performans Antrenörü - GALATASARAY.ORG

Terimli Cl de çeyrek final yaptığımızda da Lig için oyun olarak keyif vermiyorduk da bu kadar değildi,takım dökülüyor resmen

Bu benim taktik
8ab303cc9f1125c218c0fcb3b70a1bc5.png

Bu da üstat Metin Şener edit
48598b6a4501b8a27a9aa88327717d6c.png

Schalke maçında

Nagatomo sakatlandı çıktı.
Eren sakatlandı çıktı.
Ozan sakat tamamladı, gerçi hoca kramp dedi.
Linnes sakat sekerek tamamladı.

Her maç böyle giderse oynayacak adam bulamayacağız :/

Sadece onla alakalı olduğunu sanmıyorum bu kadar fizik olarak yetersizliğimizin altında başka mevzular var gibi.Futbol kadromuzda kondisyoner diyebileceğimiz biri var mı yav benim en yakın olarak bulduğum kişi şu ;

Yasin Küçük - Futbol A Takım Atletik Performans Antrenörü - GALATASARAY.ORG

Terimli Cl de çeyrek final yaptığımızda da Lig için oyun olarak keyif vermiyorduk da bu kadar değildi,takım dökülüyor resmen

O anlamda demedim Cl öncesi lig maçlarında sakat veriyoruz sonra gidiyoruz Cl'de yetersiz topçularla zorluyoruz dönüyoruz lig maçında yorgun topçularla oynuyoruz zorlanıyoruz.

Bu yetersiz topçular haftada 1 maçı bile kaldıramıyor 3 maç oynatıyoruz.

Geri
Üst Alt