STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Bu da üstat Metin Şener edit
48598b6a4501b8a27a9aa88327717d6c.png

Fevkalade

images

Schalke maçında

Nagatomo sakatlandı çıktı.
Eren sakatlandı çıktı.
Ozan sakat tamamladı, gerçi hoca kramp dedi.
Linnes sakat sekerek tamamladı.

Her maç böyle giderse oynayacak adam bulamayacağız :/

Adam orta açıyor top Naga'ya çarpıyor sakatlanıyor yahu 50 maçta 1 olur denk geliyor neyin içine düştük cidden anlamıyorum.

en basından beri aynı düsüncedeyim avrupadan tamamen elenmemiz lazım uefa bizi dahada yıpratır
tamamen elenmezsek ligi kurtaramaz bu kadro malesef

Arkadaşlar bir de Türkiye kupası başlayacak, ne zaman bilmiyorum ama. İnşallah ilk maç elenir kurtuluruz.

Futbol şubesini kapatasak iyi olacak sanırım

Malatya'da olan varmi ? Maca gidecek ?

Çok zor maç İnşAllah 3 puan alırız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın yarısı sakat, yarısıda kötü. Şu durumda yenilmemiz çok olası. İki üç maçtır muslera ve ozan sayesinde pek gol yemiyoruz, ama bir maçta fena patlayacaz 4-5 tane yiyebiliriz bir takıma karşı. Muslera ve ozan ne kadar bizi kurtarmaya devam edecek bakalım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Malatya iyi kapanıyor.Kendi sahasında ekstra dirençli oynuyor.Şuanki kadro yapısı ve oynadığımız oyunla 3 puan çok zor.

Buyuk ihtimal yenilecegiz. Koy gencleri en azindan yenilceksek onlarla yenilelim

Kendinizi yenilgiye alıştırın sizde sıkıntı yaşamayın ceza yiyerek.
Çok bariz belli puan kaybı

Yasin beyinsizini arayacağımızı, rüyamda görsem inanmazdım. Keşke uzatsaymışız, şu leş takımda iş yapardı.Sağda gary solda yasin idare ederdik. Sinan'dan her türlü iyidir.Adam göztepe'de bile kaç gol attı.

Takımda bu kadar eksik varken üstelik deplasmana gidiyorsak yüzde yüz yeniliriz...
Dışarda zaten zorlanıyoruz bu yetmiyormuş gibi artık evimizdede maç alamıyoruz...

Muslera
Linnes-Gokay-Ozan-Nagatomo
-----Abdulsamet----Badou
Yunus------Atalay-------Garry
---------------Ali

Geri
Üst Alt