STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Bugün ligdeki her takim bizi yenerdi malatyalik bir durum değil.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abv versin yönetim. sinan erene mecbur kalan bi takım oluşturmak kolay iş değil

Yunus diyoruzda insan biraz sorumluluk alır aldığı her topu yanındakine veriyor birebir kaldığı bir pozisyonda yine yana pas verdi bu şekilde zor oynar

Ulan küfür yazıp, yazıp siliyorum... Kafayı sıyırdım yemin ederim!!!

Tamam kötüyüz ama bugün özelinde yenilgiyi hakettiğimizi düşünmüyorum.Şu ana kadar 2 3 tane net pozisyonumuz var.Kalemizde de çok pozisyon vermedik.bireysel hataların kurbanı olduk diyebilirim

Bugün siyah formayla çıktık maça fark edemediysen.

Bizde rezil durumdayiz sadece rakipler degil. Genel olarak turk futbolu rezil durumda. TSL nin guya en yetenekli topcusu garry rodriguezi goruyoruz. Bu kadariz iste.

Evet aynen doğru fakat hocanın hatalarini ne yapacaz peki bu kadarda tecrubeli bir hoca göz göre göre hatalar yapıyor yani eski şahin terim gitti kuzu terim gelmiş gibi

3 büyükler denen takımların durumları ortada

Ama maalesef şu durumda bile ligi domine edecek bir Anadolu takımı çıkmıyor

İşte Türk futbolu bu yüzden gelişmiyor

ULAN FT YAZIKLAR OLSUN sinanin 70dk veremedigi pasi 18 yasindaki cocuk verdi yaziklar olsun

En azından ucuz bir kadro olsaydı. Şu leş kadronun yıllık maliyeti 60 milyon euro.

birinciyiz birinciyiz diye haftalardir basakin puan kaybina falan seviniyorduk al iste 3.siraya kadar düstün simdi.

Fenerle dalga geçeceğiz derken,dalga konusu olduk. Ekmek üstüne mi bastık ne yaptık anlamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu rezilligi ancak fener galibiyeti paklar
bizi kendimize getirir tabi bir sonraki deplasmana kadar

artık kalan haftaları saymaktan baska çare kalmadı. bir sekilde devre arasına kadar içeride fire vermeden gidecegiz.

Donk senin erkekligini yesin hepsi.

Tam giflik pozlar veriyor bugun

Geri
Üst Alt