STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

egon için gomisi yedin
takımın yürüyecek hali yok
sen imparator değilsin istifa et !

Kesin yabancı sınırı gelmeli
Anadolu takımları düzenli olarak bizi leğene çevirmeye başladı
Gerekirse Ertuğrul Ersoya fln 8 m euro verelim ama bu eziyeti çekmeyelim

Birader peki iki sorum var

Bahsettigin eksikler yokken alinan 4-0 lik ts ve ligin dibindeki akhisara 3-0 i da aciklar misin ?

Ikincisi hadi eksigiz, peki bu haliyle malatya takimi bizden daha mi iyi kadro olarak

Bazı kişilerin anlamadığı yada anlamak istemediği şeyleri sen yazmışsın, ben her seferinde soyluyorum.

Bu takım çalışmıyor, çalıştırılmıyorrrr...

Saldım çayıra mevlam kayıra futbolu oynuyoruz..

Barcelona_Real Madrid maçını donusumlu izledim.. Messi gibi bir oyuncuları yok ama Real'i ezdiler. Netice 5-1 Neden?? Barcelona Sistem takımı.. Biz ancak eksikler var, sakatlar var, forvet yok diye kendimizi avuturuz..

Ben engelledim kendisini. Sen yine onun yanında ol, yabancı sınırı gelsin, bırakalım futbol izlemeyi. Azıcık kalite gördü ya lig, batıyor. hadi menajer olsan neyse, gelip sınır savunuyor adam. Siz yine de yanında olun :) -2-

Ben mevzusunda yanindayim dedim , fikrinde degil

Bence sacma sapan yazmis ama adam sana alintilama diyor . Seninle muhattap olmak istemiyor , istenmedigin halde adami tirmaliyorsun

Adam hatali bence de ama kendi yorumunu yapmis , millet kaale alir ya da almaz , istemiyor seninle karsilikli diyalog , istemiyorsa yazmayacaksin yani zorlanmaz ki insan kendisiyle konusmak istemeyenle muhattap olmaya

Saygisizlik etmeden alintilama dedi sana

Sakatlıkları takip edemedim. Derbiye kimler yetişebiliyor?

Bu arada mariano Tarık çamdal gibi son zamanlar. Bu adam geçen sene sakatlıktan sonra ne olduysa futbolu unuttu.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu macin ustune bunu dinliyorum overdose hakkinizi helal edin

Ekli dosyalar

• Screenshot_20181028-201342.webp
    Screenshot_20181028-201342.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 56
Gomis gibi 29 gol atan adama teneke bağlarsan ve Sinan-Eren idare eder falan dersen böyle her maç 'sıfır' gol atarak maçı bitirirsin, Ben devre arasına kadar daha deplasmanda maç kazanacağımızı sanmıyorum içeride bile güvenmiyorum takıma, Umarım rakiplerde çok puan kaybeder.

Burda herkes fikrini söyleyecek bu forumun kurallarını ezberleyeceksin. Burası antu değil, kafana göre alıntı yapıp saldıramazsın. Reel de zaten bi halt edemezsin de burda artislik yapmayacaksın. Karşı görüsün varsa adam gibi alıntıla tartısalım

Bazı kişilerin anlamadığı yada anlamak istemediği şeyleri sen yazmışsın, ben her seferinde soyluyorum.

Bu takım çalışmıyor, çalıştırılmıyorrrr...

Saldım çayıra mevlam kayıra futbolu oynuyoruz..

Barcelona_Real Madrid maçını donusumlu izledim.. Messi gibi bir oyuncuları yok ama Real'i ezdiler. Netice 5-1 Neden?? Barcelona Sistem takımı.. Biz ancak eksikler var, sakatlar var, forvet yok diye kendimizi avuturuz..

Acik konusayim daha ligin onuncu haftasi , cok onemsemiyorum cunku ligde cok git gel olacak biliyorum bunu

Ama bu futbolla almanyada schalkeyi yenmemiz cok zor , her ne kadar 16 inci da olsalar

Ben mevzusunda yanindayim dedim , fikrinde degil

Bence sacma sapan yazmis ama adam sana alintilama diyor . Seninle muhattap olmak istemiyor , istenmedigin halde adami tirmaliyorsun

Adam hatali bence de ama kendi yorumunu yapmis , millet kaale alir ya da almaz , istemiyor seninle karsilikli diyalog , istemiyorsa yazmayacaksin yani zorlanmaz ki insan kendisiyle konusmak istemeyenle muhattap olmaya

Saygisizlik etmeden alintilama dedi sana
Engelledim dedim ya, uzatmış olmak olmuyor bu. sadece tavsiye verdim engelle beni diye.

Kesin yabancı sınırı gelmeli
Anadolu takımları düzenli olarak bizi leğene çevirmeye başladı
Gerekirse Ertuğrul Ersoya fln 8 m euro verelim ama bu eziyeti çekmeyelim
Buyüklerin icinden geciyolar artık.
Bu kadar borc varken anadolu takımları seni perisan ediyo baska sampiyonlara alıstıralım kendimizi.

Geri
Üst Alt