- 3 Temmuz 2012
- 141.497
- 89.480
- 5.478
tam fatıh hocanın topcusu deli dana gibi kosarDevre arası umut bulut hamlesi takımımıza ziyadesiyle güç katacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam fatıh hocanın topcusu deli dana gibi kosarDevre arası umut bulut hamlesi takımımıza ziyadesiyle güç katacaktır
Birader peki iki sorum var
Bahsettigin eksikler yokken alinan 4-0 lik ts ve ligin dibindeki akhisara 3-0 i da aciklar misin ?
Ikincisi hadi eksigiz, peki bu haliyle malatya takimi bizden daha mi iyi kadro olarak
Ben engelledim kendisini. Sen yine onun yanında ol, yabancı sınırı gelsin, bırakalım futbol izlemeyi. Azıcık kalite gördü ya lig, batıyor. hadi menajer olsan neyse, gelip sınır savunuyor adam. Siz yine de yanında olun-2-
Kesin yabancı sınırı gelmeli
Anadolu takımları düzenli olarak bizi leğene çevirmeye başladı
Gerekirse Ertuğrul Ersoya fln 8 m euro verelim ama bu eziyeti çekmeyelim
Bu macin ustune bunu dinliyorum overdose hakkinizi helal edin
Bazı kişilerin anlamadığı yada anlamak istemediği şeyleri sen yazmışsın, ben her seferinde soyluyorum.
Bu takım çalışmıyor, çalıştırılmıyorrrr...
Saldım çayıra mevlam kayıra futbolu oynuyoruz..
Barcelona_Real Madrid maçını donusumlu izledim.. Messi gibi bir oyuncuları yok ama Real'i ezdiler. Netice 5-1 Neden?? Barcelona Sistem takımı.. Biz ancak eksikler var, sakatlar var, forvet yok diye kendimizi avuturuz..
Engelledim dedim ya, uzatmış olmak olmuyor bu. sadece tavsiye verdim engelle beni diye.Ben mevzusunda yanindayim dedim , fikrinde degil
Bence sacma sapan yazmis ama adam sana alintilama diyor . Seninle muhattap olmak istemiyor , istenmedigin halde adami tirmaliyorsun
Adam hatali bence de ama kendi yorumunu yapmis , millet kaale alir ya da almaz , istemiyor seninle karsilikli diyalog , istemiyorsa yazmayacaksin yani zorlanmaz ki insan kendisiyle konusmak istemeyenle muhattap olmaya
Saygisizlik etmeden alintilama dedi sana
Engelledim dedim ya, uzatmış olmak olmuyor bu. sadece tavsiye verdim engelle beni diye.
Buyüklerin icinden geciyolar artık.Kesin yabancı sınırı gelmeli
Anadolu takımları düzenli olarak bizi leğene çevirmeye başladı
Gerekirse Ertuğrul Ersoya fln 8 m euro verelim ama bu eziyeti çekmeyelim
O yine bonkörmüş. 200 bin euroluk topçu netToroglu : selcuk a ben birak su paralari , 600 bin euro bile vermem
Puan alma ihtimalimiz yok...
2-0 biter...