- 10 Mart 2013
- 121.957
- 159.202
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fikir birligine varalim gec olmadan
Fikir birligine varalim gec olmadan
Galip gelmemiz mumkun degil.1 puan iyi sonuc olur

Haydi Fatihin Aslanları ! Haydi Cimbombom !lan belhandayi unutmusum ben tamamiyle. Yeminle cezali diye düsündüm aodhauöhdsaushdasöudh. Feghi cikar o nu koy@Musap Aydinli Onyekuru ve Feguli oynamazlar daha yeni sakatlıktan çıktılar
Yunus ve Rodri olmalı kanatlar
lan belhandayi unutmusum ben tamamiyle. Yeminle cezali diye düsündüm aodhauöhdsaushdasöudh. Feghi cikar o nu koy

Yok yok sana yolluyacam çok istiyorsun baksana.
Bence an
2013 yılında Terim görevi bıraktı 2017 2018 de geri geldi arada 4 yıl var 1 kere şampiyon olduk Hamza'yla onun da nasıl olduğu belli kalan 3 yılda şampiyonluğu geçtim yarışta bile değildik rezil olduk paso , 1 kere de Cl'de gruptan çıktık başka ne halt yaptık adam gibi sistem yok , düzen yok , karambole gidiyoruz zaten Terim geliyor göreve başarılı oluyor sorun yok , 1 2 maç kötü sonuç alınca başlıyorsunuz yangına hoca görevi bırakıyor ondan sonra görüyoruz takımın halini.
Yok yok sana yolluyacam çok istiyorsun baksana.
2013 yılında Terim görevi bıraktı 2017 2018 de geri geldi arada 4 yıl var 1 kere şampiyon olduk Hamza'yla onun da nasıl olduğu belli kalan 3 yılda şampiyonluğu geçtim yarışta bile değildik rezil olduk paso , 1 kere de Cl'de gruptan çıktık başka ne halt yaptık adam gibi sistem yok , düzen yok , karambole gidiyoruz zaten Terim geliyor göreve başarılı oluyor sorun yok , 1 2 maç kötü sonuç alınca başlıyorsunuz yangına hoca görevi bırakıyor ondan sonra görüyoruz takımın halini.
Futbolu bilen alman hoca mi istiyorsunuz hulusi bey
O Kinayi ailene ver, musait bir yerine yaksinlarkafaya bak Allahim :/
Bu zihniyeti hic tavsip etmiyorum, fatih terim olmasa Galatasaray olmayacakmiydi sanki hahaaaa. Kafaya bak, ne diyim.
Biz burda terimin basarilarina laf atmiyoruz, artik onun devri bitti. 2020ye girmek uzereyiz, artik futbol gazla mazla oynanmiyor. futbol artik degisti, kafalarda degisti anlatabiliyormuyum.