STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

DqGzgByX4AEQgX7

Takım puan kaybetsin de hocaya sallıyım diyen vatandaşlar toplanmış yine.

Hepsine tek tek kına yolluyacam ama merak etmesinler.

------------------------------Nando----------------------------
Mariano----------Ozan---------------Maicon-----------------Linnes
---------------------Donk---------Ndiaye-----------------------
Onyekuru------------------Feghouli--------------------------Garry
-----------------------------Sinan-------------------------------

mi oynatsak

Fernando oynamasin bugün. FB maci icin lazim sari yer simdi
#BUGÜNGÜNLERDENGALATASARAY

Evet moral bozukluklarımız var evet sakatlarımız var. Ama biz hala en iyiyiz ve en iyi olarakda kalacağız. Bunuda yeniden kanıtlamak için çıkışa geçmeliyiz. Umarim bu başlangıç olacak Haydi Fatihin Aslanları ! Haydi Cimbombom !

Sent from my SM-J710FQ using GSCimbom Forum mobile app

Ben böyle bir 11 bekliyorum yarin icin. Belhanda Bursa ya karsi kanatta 10 dakika iyi oynadigi icin oraya koyar hoca diyorum.

Muslera
Mariano Maicon Ozan Ömer
Selcuk Donk Ndiaye
Belhanda Sinan Garry​

Ne yapın
Edin
Bu maci kazanin

VUR, KIR, PARÇALA GALATASARAY!

#BugünGünlerdenGALATASARAY

Yok yok sana yolluyacam çok istiyorsun baksana.
Bence an

2013 yılında Terim görevi bıraktı 2017 2018 de geri geldi arada 4 yıl var 1 kere şampiyon olduk Hamza'yla onun da nasıl olduğu belli kalan 3 yılda şampiyonluğu geçtim yarışta bile değildik rezil olduk paso , 1 kere de Cl'de gruptan çıktık başka ne halt yaptık adam gibi sistem yok , düzen yok , karambole gidiyoruz zaten Terim geliyor göreve başarılı oluyor sorun yok , 1 2 maç kötü sonuç alınca başlıyorsunuz yangına hoca görevi bırakıyor ondan sonra görüyoruz takımın halini.
Yok yok sana yolluyacam çok istiyorsun baksana.

2013 yılında Terim görevi bıraktı 2017 2018 de geri geldi arada 4 yıl var 1 kere şampiyon olduk Hamza'yla onun da nasıl olduğu belli kalan 3 yılda şampiyonluğu geçtim yarışta bile değildik rezil olduk paso , 1 kere de Cl'de gruptan çıktık başka ne halt yaptık adam gibi sistem yok , düzen yok , karambole gidiyoruz zaten Terim geliyor göreve başarılı oluyor sorun yok , 1 2 maç kötü sonuç alınca başlıyorsunuz yangına hoca görevi bırakıyor ondan sonra görüyoruz takımın halini.

O Kinayi ailene ver, musait bir yerine yaksinlar :) kafaya bak Allahim :/

Bu zihniyeti hic tavsip etmiyorum, fatih terim olmasa Galatasaray olmayacakmiydi sanki hahaaaa. Kafaya bak, ne diyim.

Biz burda terimin basarilarina laf atmiyoruz, artik onun devri bitti. 2020ye girmek uzereyiz, artik futbol gazla mazla oynanmiyor. futbol artik degisti, kafalarda degisti anlatabiliyormuyum.

Futbolu bilen alman hoca mi istiyorsunuz hulusi bey

Luften selcuk ve sinani ilk 11e yazmayin, insanin tansiyonu cikiyor bu ikiliyi gorunce

O Kinayi ailene ver, musait bir yerine yaksinlar :) kafaya bak Allahim :/

Bu zihniyeti hic tavsip etmiyorum, fatih terim olmasa Galatasaray olmayacakmiydi sanki hahaaaa. Kafaya bak, ne diyim.

Biz burda terimin basarilarina laf atmiyoruz, artik onun devri bitti. 2020ye girmek uzereyiz, artik futbol gazla mazla oynanmiyor. futbol artik degisti, kafalarda degisti anlatabiliyormuyum.

Fb'li , Bjk'li argümanlarıyla gelme bana şans , gaz ne yahu öyle kolay olsa herkes gaz verirdi insan gazla nasıl çalışacak , azıcık düşünün kullanmaya kullanmaya körelmiş sanırım.

Terim olmazsa Gs olmaz demedim Terim'li Gs daha iyi resmi rakamlar böyle okuduğunu anlamadığın için işine geldiği gibi yorumluyorsun.

Geri
Üst Alt