STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

yahu niye kiziyorsununzki Mariano sadece gecen sene top oynadi ondan sonra resmen coktu gitti, olursada olur olmasada

Burada fatih Terim i eleştiren ileri zekalılara söylüyorum terim harici herhangi bir hoca bu kepaze kadroyu üstelik bu sakatlarla ilk 5e sokamaz bu o küçük beyinlerinize sokun

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstüme alınmamı gerektirecek bir durum yok ama belirtmem gerekir ki gidişat ilk üçü vaadetmiyor. Mevcut puan tablosu yanıltmasın...

Fatih terim hoca felan degildir

Kac haftadir izliyoruz

Utanmazlar

Hasan sas ile davala neye yariyor? Hic birseye, hayir kurumuyuz sanki getirip hoca diye ciddiye aliyoruz

herkes sakat.ve oyuna giren ahmetse maçın içine sıcmış.fatih terim güvenmek istiyo oyunculara ama yetersiz işte ahmet mahmet.al oyuna atalayı ya da yunusu artık.takım bu kadarsa bu takım üzerinde inat etmeye gerek yok.genclere sıgınacaksın mecbur

.

ozan zaten her mac hatalar yapıyor hoca maiconu oynatmamak adına bu hatalara göz yumuyor

ozanın hataları bize penaltı ve gol olarak dönüyor

Cok net soyluyorum bu takimin basinda suan Okan buruk olsaydi en azindan boyle rezil futbol olmazdi sahada.

Hocası terim olan takımın oyuncusu da Ahmet,ömer,sinan ve selçuk olur.

Böyle hocayla bu kadar.
Varsa yoksa idman da doğum günü kutlasinlar.

Neyse şansımıza malatya zaman geçiriyorda 3. 4. Golü atmıyor.

Yönetim acilen tüm ipleri terimin elinden almalı aksi halde bu rezillikler artarak devam edecek.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Ne oynadığımız vs belli değil, bok gibi takımız son 1 aydır.

Ozani elestirmek icin demiyorum elestirilecek son adam ama golde adamı o kaçırıyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akhisar macinda oldugu gibi yanindaki stoper yerini birakip herifi 2ye 1 birakiyor ve verkac
Ozanin yapacagi bisey yok

Geri
Üst Alt