STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Sakatları, cezaları geçelim.

2-0, 3-0 bitmiş önemli değil.

Sinan ve Selçuk gibileri oynatmayıp vasat ve evlat sevicilikten vazgeçelim yeter!

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
Ozan-Belhanda
Feghouli-Onyekuru
Muğdat-Sinan

Sakin olayım diyorum ulan 5 tane Selçuk olsa alayını götürcekler Kayseri'ye.

Maçtan öte cidden merak ediyorum santraforu olmayan 7-8 eksiği olan takımda alt yapıda sürekli gol atan Malik, Ali Yavuz veya Mustafa Kapı neden ve nasıl 21 kişilik kadroya giremez?

Atalay, Recep veya sol bek oynayan herhangi bir oyuncuyu sormuyorum bile.

Maçtan öte cidden merak ediyorum santraforu olmayan 7-8 eksiği olan takımda alt yapıda sürekli gol atan Malik, Ali Yavuz veya Mustafa Kapı neden ve nasıl 21 kişilik kadroya giremez?

Atalay, Recep veya sol bek oynayan herhangi bir oyuncuyu sormuyorum bile.

U 21 macinda oynamislar saydigin isimler
Ote yandan
Atalay ve recep milli takimda

Gokay ve ali yavuz a takima alinabilirdi bu mac icin

@Ismet Gunebakan kufredip sovmekten vakit bulursan bu mac icin cikaracagin kadroyu bekliyorum renktasim

Bu takım isterse tam kadro olsun deplasmanda kazanma ihtimali her zaman %20dir fazlası değil o yüzden şu olsa bu olsa demeye gerek yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay be suçsuzken suçlu duruma düştük genel sohbete yazmakta yasak artık. Moderatör iki defa konuyu tartışmaya devam etmeyin dedi ben sustum konu açılınca tekrar devam etti. Tarafınızı belli edin güzel.

Bu sezon ilk kez bir maçı seyretmicem. O saate gezi planı yaptım ailecek. Maçı izleyip sinir olacağıma dışarıda eğlenirim. Skor tahminim 2-0 yada 3-0. Bu takım deplasmanda tam kadroyken bile bişey yapamıyor, bu kadar eksikle hiçbir umudum yok.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

su ligde en az zorlu deplasman hangisi deseler kayseri deplasmani derim. herifler gol ozurlu. taraftari yok gibi birsey. o yuzden kazanabilme ihtimalimiz var

açıkçası bu maçtan umudum sıfır, hatta sezondan umudum sıfır. yüz kızartıcı bir sonuç olmasın yeter. ben tam kadro halimizle bile şüpheli bakarım deplasman galibiyetine, bu halimizle şut bile atamayız kaleye.

Geri
Üst Alt