STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Bu kadro değil Kayseri Tuzlaspor'u bile yenemez normalde.

Umarım maç sonunda yanılan ben olurum ne diyeyim.

Uzun bir aradan sonra tekrar aranızda olduğum için sevinçliyim.. Bazı problemler ile uğraşıyordum şükür iyiyim..

Şu saatten sonra yenilip yenilmemek falan önemli değil.. Öyle mücadele edeceksin ki öyle kenetleneceksin ki ceza verenler bin pişman olacak

Bunu kim yapacak tembel sinan mı feghouli mi belhanda mı hiç sanmıyorum.. inşallah bizi yanıltırlar..

Aman aman sanki normalde uçuyor da şimdi böyle yahu 10 15 dk'lık topçu işte rakip yorulunca girer yedek forvet olarak numarası bu o arada bir şeyler yaparsa yapar.
Geçen sezon iki maçı Sinan aldı ben günü birlik düşünmüyorum sizin gibi mugdat kim

Galatasaray Düşmanlarının .........

2 mac aldigi icin defalarca sans buldu zaten , aydin da konyada mac almisti , hala oynasaydi o zaman ... sinan almasi gereken sansi aldi , ortaya hic bir sey koyamiyor, inatla oynuyor

hele omer , hadi sinan beceriksizi yuzunden gol atamayiz ama bu omer denen adam yuzunden surekli milli takim da GS de gol yiyor ,hala oynuyor

Koyup geçmek sorun değil bende bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum ama kahrolacağımız bir maç olacaktır. Bu kadroyla anca bu kadar denilecek fakat önümüzdeki 5-6 maç aynı saçmalık olacak asıl üzen o.

Selçuk 20 dakikayı kaldırabilecek potansiyeli yok herif 70. dakikasında girdiği maçlarda maç bitiminde en çok yorulan herif oluyor. 19 yaşındaki cocuğu oynatırım en azından koşar alan kapatır mal mal a gidiyor diye izlemez

Normal zamanimizda deplasmanda dökülüyorduk. Bu kadroyla nasil bi sekilde kazanacagimizi düsünebiliyorsunuz? Bence farkla yenilmemiz bile baya muhtemel. 1 puan bile alamayiz bugün.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takımda Sinan oynar forvet elimizde başka adam yok Muğdat işi komik oluyor

erenin kafası bacağı falan mı koptu yine mi yok

Muğdat kaç kere yedekten girdi sonuç

Sorun zaten sinan in oynamamasi gerektigi , o yuzden de "mugdat oynasin" onermesi cok az , kimse mugdat oynasin demiyor

terim takik bir adam , sinandan vazgecse 2 gun sonra ruh gibi dolasan eren i ust uste oynatir , ikisi de kesilse yetersiz mugdat i koyar

bizim akli bir karis havada taraftar da dusunup dusunup "napsin adam abi , bu 3 u var , var da mi oynatmiyor" gibi sacma avuntularla terimi aklamaya calisir

eren de , mugdat da , sinan da bu takimda ilk 11 CIK MAZ ,bunu terim goremiyorsa gormesin zaten artik bundan sonra da

Biz Muğdat ile Sinan i kiyasliyoruz

Ne alaka sen Sinan mental olarak kötü ondan böyle diyorsun ben de yok öyle bir şey diyorum.

Sinan bu takımda 11 oynuyacak topçu değil takımda 10 topçu kalsa sağ Sinan yine 11 olmamalı.

GALATASARAYLILAR

Bugun mac izlememek sagliginiz acisindan faideli sonuclar dogurabilir.

Imkaniniz varsa sevisin yoksa osbir cekin

Dizi&Film izleyin

Kitap okuyun

Icinizden geliyorsa sicin

Ama sakin ha bu maci izleme gafletine dusmeyin

Ne alaka sen Sinan mental olarak kötü ondan böyle diyorsun ben de yok öyle bir şey diyorum.

Sinan bu takımda 11 oynuyacak topçu değil takımda 10 topçu kalsa sağ Sinan yine 11 olmamalı.
Evet Muğdat mı Sinan mı deseler Sinan derim
Sinan yeteneksiz diyorsan o senin görüşün ben sorununun mental ( gevşek) olduğunu düşünüyorum

Geri
Üst Alt