- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Gram özgüvenim ve umudum yok. Insallah yanilirim
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezon iki maçı Sinan aldı ben günü birlik düşünmüyorum sizin gibi mugdat kimAman aman sanki normalde uçuyor da şimdi böyle yahu 10 15 dk'lık topçu işte rakip yorulunca girer yedek forvet olarak numarası bu o arada bir şeyler yaparsa yapar.
Geçen sezon iki maçı Sinan aldı ben günü birlik düşünmüyorum sizin gibi mugdat kim
Galatasaray Düşmanlarının .........
Muğdat kaç kere yedekten girdi sonuçEE o maçlarda 11 de mi sahaya çıktı ?
Koyup geçmek sorun değil bende bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum ama kahrolacağımız bir maç olacaktır. Bu kadroyla anca bu kadar denilecek fakat önümüzdeki 5-6 maç aynı saçmalık olacak asıl üzen o.
Selçuk 20 dakikayı kaldırabilecek potansiyeli yok herif 70. dakikasında girdiği maçlarda maç bitiminde en çok yorulan herif oluyor. 19 yaşındaki cocuğu oynatırım en azından koşar alan kapatır mal mal a gidiyor diye izlemez
Muğdat kaç kere yedekten girdi sonuç
Biz Muğdat ile Sinan i kiyasliyoruzBanane Muğdat'tan ben Sinan 11 olmamalı diyorum.
Muğdat kaç kere yedekten girdi sonuç
Biz Muğdat ile Sinan i kiyasliyoruz
erenin kafası bacağı falan mı koptu yine mi yok
Bin kere Sinan in sorunu mental
Evet Muğdat mı Sinan mı deseler Sinan derimNe alaka sen Sinan mental olarak kötü ondan böyle diyorsun ben de yok öyle bir şey diyorum.
Sinan bu takımda 11 oynuyacak topçu değil takımda 10 topçu kalsa sağ Sinan yine 11 olmamalı.
Evet Muğdat mı Sinan mı deseler Sinan derim
Sinan yeteneksiz diyorsan o senin görüşün ben sorununun mental ( gevşek) olduğunu düşünüyorum