STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Bilader ben bu ülke insanından adaletinden hukukundan nefret ettim.
Ne rahat adamlar şeref de sen yok onur desen yok adamlar istedigi gibi at koşturuyorlar.
Sonra ankaragücü malatya kartallar gitmiş o bu şu keşke daha beterlerini yapsaymisiz belki degerimiz daha iyi bilinirdi gene adalet şaşmayacak korkmayin şampiyon oluruz olmayız ama gene son gülen biz olacağız.
b24627807469236f998cb6e4c5ed77ee.jpg

Oh oh orta saha tam kanser etmelik. Yedek de yok. Suyundan da koy.

Barış-Mustafa Sarp ikilisini özler mi insan

Valla yedeği geçtim orta saha yok. Selçuk'u futbolcudan saymıyorum ben. Yutan eleman gibi, karadelik gibi bir şey.

Fernando
Donk
Ndiaye
Emre Akbaba

aynı anda en az 1.5 ay yoklar en az üçü.

1541699752288.webp

Topunuzla, tüfeğinizle şikenizle gelin.

Valla yedeği geçtim orta saha yok. Selçuk'u futbolcudan saymıyorum ben. Yutan eleman gibi, karadelik gibi bir şey.

Fernando
Donk
Ndiaye
Emre Akbaba

aynı anda en az 1.5 ay yoklar en az üçü.

Orta alan Selçuk'a emanet. Orta dünyadan Frodo Baggins'i tercih ederdim ama vaziyet bu.
Yanına Belhanda'yı çeksek, önlerine Feghouli olur aslında ama Selçuk-Belhanda ikilisi uyanıkken kabus yaşatma gücüne sahipler.

Orta alan Selçuk'a emanet. Orta dünyadan Frodo Baggins'i tercih ederdim ama vaziyet bu.
Yanına Belhanda'yı çeksek, önlerine Feghouli olur aslında ama Selçuk-Belhanda ikilisi uyanıkken kabus yaşatma gücüne sahipler.

Bir çözüm bulamamanın kafayı yedirttiği anlar olsa bir teknik direktör için.

Bundan sonraki maçlarda terinin son damlasına kadar mücadele etmeyen futbolcunun sözleşmesi derhal feshedilmeli

linnes orta sahada oynatilabilir. en uygun profil o. selcugu adam yerine koymuyorum. en fazla krampon tasir.

selcuklu ortasaha ezilir.abdulsamed-gökay çözüm

Geri
Üst Alt