STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Erende tükenmişlik sendromu olabilir

Galatasaray Düşmanlarının .........

DrpwHVFX4AA5PfL.jpg
Tam bir kral

Galatasaray Düşmanlarının .........

morali bozuk adama neden para cezasi vereceksin , ya abi sen ne ilginc bir modelsin , bir mesajin cok iyi , altina imzami atarim diyorum icimden , sonra bir tane sacma sapan satasma mesaji geliyor

sonra neyse uzatmayim diyorum , guzel guzel 3-4 mesaj atiyorsun , 5 incisi yine garip ve anlamsiz oluyor

adamin keyfi yok ,morali bozuk , yani bir nevi sakat , adele degil ruh beyin sakati yani su an , ceza verilir mi buna

Hep sen örnek olarak veriyorsun bir yerde çalışıyorsun patrona moralim bozuk işe gelmiyorum diyebilir misin ?

Ben veririm ceza affetmem öyle keyfim yok maça çıkmam diyemez.

Yav uefanin el atmasi lazim artik
Bosman kuralina tukurduklerim
Yeter be bu kadar oyuncudan taraf olmamali sozlesmeler

daha da sertlestirdiler, artik kadro disi tek basina calis da diyemiyorsun , parasini odesen dahi ... takimla calistirmak zorundasin yeni kurallara gore , cunku ileriki futbol hayatinda eksilmeye sebep oluyor takim ve grup calismasindan ayri tutulmak

ama ne karar verirlerse versinler haklilar , cunku bir seye karismiyorlar , ilk sozlesmeye , ALMA ABI ALMA !!!

Alirsan o imzadan sonra oyuncunun kopegisin .. ayrica bosman kurali bildigim kadariyla bununla alakali degil , bosman kurali eskiden sozlesme sureleri bitmesine ragmen oyuncu bir kulupten digerine gidemiyordu , kuluplerin iznine bagliyldi , bunun calisma haklarina aykiriligina dava acildi , acan adam da bosmandi , onun ismiyle aniliyor

yani burada konustugumuz konu bosman kurali ile ilgili degil

Hep sen örnek olarak veriyorsun bir yerde çalışıyorsun patrona moralim bozuk işe gelmiyorum diyebilir misin ?

Ben veririm ceza affetmem öyle keyfim yok maça çıkmam diyemez.

ceza vermekle tahsil etmis olmuyosun , bugune kadar ne selcuk ne sneijder , hic biri odemediler, maaslarindan da kesemedin .. aninda uefa ya gotururler bu karari ve tahsil ederler yayin geliri veya dosya cezasi olarak

gitmiyorum demiyor , oynayamiyorum ,icim istemiyor sahaya cikmak diyor , yani ise gidiyorsun ama beceremiyor yapamiyorsun sana verilen isi , bundan dolayi ceza olmaz

tekrar calismazsin sozlesme surenin sonunda olur biter , bu arada hep bu ise gitme filan ornek veriliyor , hanginiz para cezasi , maas kesintisi aldiniz ciddi ve kurumsal sirkette

Hala sinan oynuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak ve Teknik Sorumlu Levent Şahin takım otobüsüyle birlikte stada gelirken, cezalı olan teknik direktör Fatih Terim kafileden ayrı olarak VIP minibüsle stada geldi. 8 maç ceza alan yardımcı antrenör Hasan Şaş ise Kayseri'ye gelmedi.

daha da sertlestirdiler, artik kadro disi tek basina calis da diyemiyorsun , parasini odesen dahi ... takimla calistirmak zorundasin yeni kurallara gore , cunku ileriki futbol hayatinda eksilmeye sebep oluyor takim ve grup calismasindan ayri tutulmak

ama ne karar verirlerse versinler haklilar , cunku bir seye karismiyorlar , ilk sozlesmeye , ALMA ABI ALMA !!!

Alirsan o imzadan sonra oyuncunun kopegisin .. ayrica bosman kurali bildigim kadariyla bununla alakali degil , bosman kurali eskiden sozlesme sureleri bitmesine ragmen oyuncu bir kulupten digerine gidemiyordu , kuluplerin iznine bagliyldi , bunun calisma haklarina aykiriligina dava acildi , acan adam da bosmandi , onun ismiyle aniliyor

yani burada konustugumuz konu bosman kurali ile ilgili degil

Aklimda yanlis kalmis dogru olabilir.
Duzen boyleyse
Alacagin topcuyu donuna kadar arastiracaksin sakatligini karakterini ,dybala ronaldo olsa bile sozlesmede klubun anahtarini vermeyeceksin

Duzen boyleyse
Alacagin topcuyu donuna kadar arastiracaksin sakatligini karakterini dybala ronaldo olsa bile sozlesmede klubun anahtarini vermeyeceksin
olay bu aslında bu yıl son dakıkada panik yaparak bi forvet almamamız belkide sadece bu konuda hayrlı oldu.
gidecekelrdi nefes aldıkca lifi atan oyuncuyu alacakalrdı. gerçi bu tehlike halen devam ediyor ama busefer çok buyuk baskı altında olacaklar transfer yaprken

olay bu aslında bu yıl son dakıkada panik yaparak bi forvet almamamız belkide sadece bu konuda hayrlı oldu.
gidecekelrdi nefes aldıkca lifi atan oyuncuyu alacakalrdı. gerçi bu tehlike halen devam ediyor ama busefer çok buyuk baskı altında olacaklar transfer yaprken

Linnes transferi gibi olmali her transfer
Ne ucuk bonservis
Ne hayvan gibi sozlesme
Sifir risk ya sifir

Bu kadro ve oyuncularla ağır fark bekliyorum ben,bir mucize olmazsa 4-0 yeniliriz.

Duzen boyleyse
Alacagin topcuyu donuna kadar arastiracaksin sakatligini karakterini ,dybala ronaldo olsa bile sozlesmede klubun anahtarini vermeyeceksin

tam da dedigim bu , sen transfer edene dek feghouli ne yaparsa yapsin , ama sen 4,5 senelik imzayi 3,850 maasla attigin gun , artik tum o parayi aslinda o gun vermis oluyorsun

egzejare ederek soyleyim , 4,5 sene boyunca her maca dizim agriyor diye bile isteye cikmasa bile toplam parasinin hepsini alir

Geri
Üst Alt