STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Sosoyu Celili Yunusu Linnesi oynatmayan Sinani Selcuğu Omeri oynatan hocayi beynini #####%%%%

Ligin devre arasına kadar en az hasarla yetişirsek 2.devre gümbür gümbür dönecez inşallah

Yine Kayserispor deplasmanı kritik bir noktada imdadımıza yetişti. Yalnız bu maçı rahat kazanmış olmamız hakemin ve VAR odasının yaptıklarını unutturamaz. Topluca saldırıya geçti şerefsizler.

Yorgani erken cekmis her yenilgiden sora ft basligina gelip kin kusan ezik kuşlar hahajajahhahahahahaha

Fena oynamadık. Beklerin performansı iyiydi bu da ofansif anlamda daha çok katkı sağladıklarıyla alakalı

Hocamın feghouli takıntısı bu maçla biter inşallah bu adam sahada yürüse bile sinan'dan iyidir

Cezalar sayesinde yalnız belki de en doğru hücum hattını kurduk bu Kadro ile.

Garry ceza görmesi büyük şans bence takım adına. Tüpçü salağı ister istemez şampiyonluk potasına soktu ciddi anlamda bizi :)

nedir her hafta hakemlerden cektigimiz? Tam it kopek bunlar

VAR odadakiler fenere vurduruyor herhalde

nedir her hafta hakemlerden cektigimiz? Tam it kopek bunlar

VAR odadakiler fenere vurduruyor herhalde

Macin olayi İsmaili oynatip Davalanin gulusuydu. Resmen alayiniza dedik skwnnaahjwkwbahah

adeta birçok kişi, kurum ve camiaya koymuş bulunmaktayız

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık temiz bir galibiyet aldık ...

Bundan sonra bu kriz dönemini aşana kadar bu sistemle devam etmekten yanayım özellikle deplasman maçlarında sonucu rahat alabileceğimiz bir sistem ...

Acikcasi Selcuk yerine Celil denenebilir bir sonraki macta. Nasil olsa Selcuk ikili mücadelelere girmiyor hava toplarina sicramiyor, Celil en azindan daha atik ve daha hizli oynuyor.

Selcuku görmek istemiyorum artik.

Onyekuru o kadar yeteneksiz ki, attigi golun saskinligi icerisinde formayi cikardi.

Kaleciyle birebirde ne pas, ne sut, ne de calim atti.

feghouli sahada olmalı sağ kanat 10 numara artık nerde yer bulurlarsa pas kalitesi ve oyun zekası yerlerde olan takımda ona her zaman yer var harika oynadı demiyorum tabi ama maç eksiği sakatlığı unutulmamalı,haftayı keyifle bitirdik net bir galibiyet hemde deplasmanda harika yani başakşehirde takılsaydı güzel olurdu tabi ama ligin düşme hattına göz atınca dahada keyifleniyorum :)

Geri
Üst Alt