STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

Kanattan atak yapan adamın ayağından topu temiz şekilde almasımıymış Serdar'a kızma sebebi.

Mac öncesi bunu yazmisti bana, insanlarin hemfikir oldugu konularda hep kasitli olarak tersini savunup herkesi cileden cikariyorsun dedigimde.

"Herseyin otesinde hayata sari kirmizi ya da GS penceresinden degil bir kuzey avrupali etik ve tarafsiz insan gibi yaklasiyorum "

-Sinan Bilgin

IMG_20181124_003328.webp

Aga burda HAVANDA SU DÖVMENİN mantığı yok.

BAŞKAN EĞER AZ BİRAZ GALATASARAYLI İSE

PENALTI POZİSYONUNDA VAR ODASI İLE HAKEM ARASINDAKİ KAYITLARI BULUR YAYINLAR.

Bence artık Takım Futbol Taktik Teknik Kondisyon konuşulacak evreyi çoktan geçtik.Bu akşam bambaşka işler göstere göstere milyonların gözü önünde yapıldı.15 yıldır maç izlerim böyle bir rezalete şahit olmadım.5 sene önce olsa dersin ki ulan hakem mal sanırım görmedi yan hakemde kör oda görmedi verdi penaltıyı.ADAM RESMEN BİLEREK İSTEYEREK POZİSYONUNUN TEKRARINI İZLEMEDİ.BUNUN BİR AÇIKLAMASI İZAHI YOK.Bu kadar kirli işin döndüğü noktada sabahtan akşama futbol transfer konuşsak da boşa konuşuruz havanda su döveriz.

O kısımları zaten konuşmaya gerek duymuyorum ama koca Gs kendi evinde nasıl bu kadar silik oynar rakibin 2 adamına bilardo topu gibi çarpan topa mı kaldı bizim işimiz.. Galatasaray forması bile tek başına kendi evinde konyayı s. Ke s. Ke yenmelidir..

hüseyin göken denen puşt iyki o penaltıyı verdi.belki de gerekenin artık yapılması için bi yavsaklık daha yapılması gerekiyodu.bu maç olmazsa baska maçta yine yapacaklardı.inönüde,basaksehirde yapacaklar bu dogramaları yine...ligden mi cekiliyoruz ne oluyosa olsun

O kısımları zaten konuşmaya gerek duymuyorum ama koca Gs kendi evinde nasıl bu kadar silik oynar rakibin 2 adamına bilardo topu gibi çarpan topa mı kaldı bizim işimiz.. Galatasaray forması bile tek başına kendi evinde konyayı s. Ke s. Ke yenmelidir..
Hocam takımın yarıdan çoğu ya sakat ya cezalı.Böyle bir zamanda Konyaspor gibi ligin kalburüstü bir takımıyla içerde oynuyorsun Sol bekinde ömer baya diye bir ayıcık oynuyor kurtarıcı diye oyuna muğdat isimli apaçi kardeşimiz giriyor o kadar rezil bir kadro.Takımın %80i cezalı ve sakat.Öyle yada böyle 87. dakikaya 1-0 girmişsin konyanın nefesi kesilmiş takati kalmamış.Birden devreye hakem efendi giriyor tertemiz pozisyona penaltı veriyor stoperini kırmızı kartla atıyor.Sana sadece şunu söyliyim Başakşehir'in Beşiktaş ve Fenerbahçe hariç diğer oynadığı bütün maçları üstünkörü bir izle karşılarındaki rakip takım oyuncuları ne yapıyor başakşehirli oyuncular ne yapıyor.Galatasaray'ın neden hedef alındığı anlarsın.

Ligde TFF ve MHK tarafından alenen şike yapılıyor haftalardır. At şikesi yapmış adamları futbolun başına geçirir, şikesi tescillenmiş takımlara ceza vermezsen bu olur işte.

Ülkenin her alanından, her kuruluşundan, her geçen gün tiksiniyorum. Bu ülke ahlaklının, hak, hukuk, adalet gözeten insanların katlanabileceği bir ülke olmaktan çıktı. İlk fırsatta bu ülkeden kurtulmanın yollarını arıyorum.

Keşke bugün 5-0 yenilseydik de şu rezaleti görmeseydim.Ulan derdim ki olabilir kadro rezalet 5 yedik haftaya 5 atarız.Maç izlemekten ligi takip etmekten soğudum artık.

Mac öncesi bunu yazmisti bana, insanlarin hemfikir oldugu konularda hep kasitli olarak tersini savunup herkesi cileden cikariyorsun dedigimde.

"Herseyin otesinde hayata sari kirmizi ya da GS penceresinden degil bir kuzey avrupali etik ve tarafsiz insan gibi yaklasiyorum "

-Sinan Bilgin
Kendisine sorsan sadece sen ve ben onunla uğraşıyoruz, bu yüzden sen ve ben forumun kara kedileriyiz. Bir insan esas sorunun kendisi olduğunu bu kadar farklı kişiden gelen tepkilere rağmen nasıl göremez? Üstelik sadece bugün de değil, dozajı bu kadar olmasa bile hemen hemen her gün.

Kendini çok özel gördüğü için midir bir türlü çözemedim bunu. Tabii özel biri olduğuna inanan tek kişi de kendisi, esas trajikomik olan da bu.

Onun bunun cocuklari

Bu kadar Belli edilmez lan alin VAR’i bi tarafiniza sokun

Kara kedi nerede ?

Kendisine sorsan sadece sen ve ben onunla uğraşıyoruz, bu yüzden sen ve ben forumun kara kedileriyiz. Bir insan esas sorunun kendisi olduğunu bu kadar farklı kişiden gelen tepkilere rağmen nasıl göremez? Üstelik sadece bugün de değil, dozajı bu kadar olmasa bile hemen hemen her gün.

Kendini çok özel gördüğü için midir bir türlü çözemedim bunu. Tabii özel biri olduğuna inanan tek kişi de kendisi, esas trajikomik olan da bu.

Geri
Üst Alt