STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

Hiç kendimizi hakem diye kandırmayın
Konya biraz şanslı olsa 3-0 bitecekti.

Kendi sahanda ilk gol pozisyonuna 85.dakikada giriyorsun eğer o zaman hocana soracaksin hayırdır diye.

Terim her zamanki gibi bu maçı da elleriyle vermiştir.
Bitmek tükenmek bilmeyen egosu ve inadı sayesinde hergün yeni bir rezalete imza atıyor.
Haftaya kargalarsa bizi 5 lik yapar yollar.
Terim sever 5-6 yedirmeyi.
Terim bugün istifa etmezse eğer giden sadece bu sezon değil gelecek sezonda çöpe gitmiş olacak.

VAR odasindakiler dort dakikadir senin verdigin penalti kararini tartisiyorsa, insan en azindan zahmet edip kenara gelir pozisyonunun tekrarini izler.

Fikrin degismediyse de verirsin biter yani. Bu tekrardan israrla kacmak, uzaklasmak nedir ya.

Şu penaltıyı iptal edemicekse Var ne işe yarar. Neden vara gidilmedi. Var bize gelince mi çalışmıyor. Bu sorulara verecekleri cevap varmı. Yönetim buradan girmeli tffye. Kamuoyu oluşturmalı. Var sistemi ne işe yarıyor ben anlamadım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi onu bunu bilmiyorum da gercekten tff'ye hem maddi, hem manevi zarar verecek birsey yapilmali. Bu ligfen cekilmek mi olur, dekoderleri iade etmekle mi olur bilmiyorum ama resmen tff ve hakemler bizimle oynuyor.

artık maclara bakmaya gerek yok

Kırmızı kartın sebebi hakemin üstüne top attı ondan.

Pozisyonu yüz kere izledim. Tamam topa müdahale ediyor penaltı değil bencede ama abicim neden öyle dalıyorsun ya. Ozanda bunu çok sık yapıyor. Ne gerek var. Zaten adamın karşısına dikilsen pozisyondan bir cacık cıkmayacak

Mal çünkü, en azından ceza alanında dikkatli olur insan. Hep aynı boku yiyor. Bu arada hiçbir halt yiyemeyeceğiz hepimiz biliyoruz. Kimi kime şikayet ediyorsun ki ülkede hukuk mu var *********************. Abdurrahim cımhırbaşkanıyla beni kıskanıyorlar derken iyiydi tipine osurduğum. Böyle ezik, yalaka adamlar kulüp adına çıkıp açıklama falan yapıyor kimse ziklemez bizi. Adam varı bile izlemedi o kadar siklemiyorlar bizi, bildiğin alenen yaptılar.

topu hakemin üstüne atti diye kirmiziyi aldi

oyuncudan önce müdahele topa, VARa gitmemesi sacma

Bu sene Başakşehir şampiyon yapılacak çok net belli ya başka bir amaçları yok bunların. Futbol mu kalmış ülkede ne konuşuyoruz valla kendinizi sinir etmeyin beyler değmez.

Alsınlar liglerini götlerine soksunlar, sokarım böyle lige de futboluda çekin takımı ligden küme düşersek de düşelim

Son düzenleme:
fatih terim hemen istifa etmeli yoksa şampiyonluk kaçacak
maç boyunca pozisyonumuz yok,adamların saçma sapan golü olmasa yenilecektik !!!

Penalti değil pozisyon ama serdar kacinci aptalca hareketi. Bu serefsiz hakemlerle yapmayacak onu.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

türkiyede futbol bitmiştir.
Türk futbol tarihinin en büyük rezaleti yaşanmaktadır.
o statda sahaya inipde göçek dayak yemediyse o taraftar ben taraftarım demesin.
Bunldan sonra radikal karalar alamayan başkan ve yöneticiler en adi ****************************************** çocuğusunuz.
ben televizyon karşısında çıldırırken sahada olan ve hakeme hiçbir tepki vermeyen oyuncular sizinde..Bu adamlar mı lan desteklenecek.Bunlarlamı birlik olucam.

.Birlik beraberlik miş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Penaltıyla alakası yok bunun üstünde Serdara kırmızı kart vermek şerefsizliğin daniskasıdır. Hüseyini annesini kondom kullanmadan siken adamın abv

yav serdarin kirmizisi dogru kimse bisey diyemez
ama net penalti yok - amq butun spor yorumculari suan penalti yok diyo. bi hakem vara gidip degerlendirmedi bile

4 dakika karar almaya calisan zevat
5 dakika uzatma,uzatmada duran oyun 95’18 de biten mac

Sike sezonu bile bu kadar aleni olaylar yoktu ,pespaye pusu kurmus kancik bir olusuma karsi mucadele var ve bu sahada cevap verilecek turden degil

Joder!!

Biz bu ligde diğer 17 takımla değil ligin oynatanıyla savaşıyoruz
Şerefsiz Demirören

Geri
Üst Alt