GSCimbom
STSL 18/19 H:13 | Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe | MS | 25 Kasım
Uğur İz

STSL 18/19 H:13 | Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe | MS | 25 Kasım Sayfa 15

Uğur İz ·

Cevap
670
Okunma
33,4K
Sayfa
15/34
Elalemin kalecisi penaltiyi böyle kurtariyor iste.

Bizimki de kendisine atilan son 13 penaltinin 12isini iceri almis. o girmeyen 13üncü penalti ise dönen topta gol olmus.

Normalde bir kaleciyi neden penalti kurtarmiyorsun diye elestiremezsin ama
3.3m alan sezon basina min. 5 mac kaybettiren bi kaleciyi elestirebilirz

Muslera aldığı maaşı hak etmiyor desem linç ediyorlar. Muslera en son ne zaman penaltı kurtardı hatırlamıyorum bile. Derbiyi mahvetti adamı indirdi. Şampiyonlar ligini bitirdi gereksiz çıkış yapti.

Şimdi beni linç edebilirsiniz Muslera diye.
Adam her maç aktif 2 tane çıkarıyor. Bırakta o kadar bugu olsun. Olmasa zaten bizde işi ne? Çoktan kaparlardi. Muslera penaltı çıkarmıyor belki son dönemde ama son dönemde şampiyon yapmışlığı var.

[D. A] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi Muslera iyi degil son zamanlarda bunu ben de kabul ediyorum, Cuma günü yine salak salak hareket etti golü yedirecekti ama penalti kurtaramiyor diye sallamanin mantigi nedir Allah askina. 2 tane penalti kurtardi bu sezon el insaf ya. Birinde sanssizlik dönen topu gol yaptilar.

Muslerayı tartısmaya gerek yok arkadaşlar macımıza bakalım kötü kaleci kendisi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera aldığı maaşı hak etmiyor desem linç ediyorlar. Muslera en son ne zaman penaltı kurtardı hatırlamıyorum bile. Derbiyi mahvetti adamı indirdi. Şampiyonlar ligini bitirdi gereksiz çıkış yapti.

Şimdi beni linç edebilirsiniz Muslera diye.

Maalesef katılıyorum. Gereksiz çıkışlarıyla Fener ve Schalke maçlarını mahvetmiştir kendisi. İyi olduğu zaman maç kazandırıyor, kötü olduğunda da maalesef maçın içine sıçıyor. Bu bir gerçek.

Muslera sanırım en son M.United maçında penaltı çıkarmıştı. Daha sonra çıkardı mı hatırlamıyorum. Melo bile kurtardı bu süreçte :)

Geri
Üst Alt