STSL 18/19 H:13 | Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe | MS | 25 Kasım

Yusuf bol bol sut cekiyor. Böyle devam ederse sanirim 20.sutu falan gol olabilir belki.

Yusuf atacak gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elalemin kalecisi penaltiyi böyle kurtariyor iste.

Bizimki de kendisine atilan son 13 penaltinin 12isini iceri almis. o girmeyen 13üncü penalti ise dönen topta gol olmus.

Normalde bir kaleciyi neden penalti kurtarmiyorsun diye elestiremezsin ama
3.3m alan sezon basina min. 5 mac kaybettiren bi kaleciyi elestirebilirz

Muslera daha gençken penaltılarda köşe secmiyordu büyük oranda tahmin ediyordu yaşlandıkça köşe seçmeye başladı

Yusuf bize 3 sut cekse 4 gol atmisti.Fenere olunca pano dovuyor

Muslera aldığı maaşı hak etmiyor desem linç ediyorlar. Muslera en son ne zaman penaltı kurtardı hatırlamıyorum bile. Derbiyi mahvetti adamı indirdi. Şampiyonlar ligini bitirdi gereksiz çıkış yapti.

Şimdi beni linç edebilirsiniz Muslera diye.
Adam her maç aktif 2 tane çıkarıyor. Bırakta o kadar bugu olsun. Olmasa zaten bizde işi ne? Çoktan kaparlardi. Muslera penaltı çıkarmıyor belki son dönemde ama son dönemde şampiyon yapmışlığı var.

[D. A] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fener fabrıka ayarına donmus ama su mactan galip gelmemeleri lazım acayip kotuler

Hadi Muslera iyi degil son zamanlarda bunu ben de kabul ediyorum, Cuma günü yine salak salak hareket etti golü yedirecekti ama penalti kurtaramiyor diye sallamanin mantigi nedir Allah askina. 2 tane penalti kurtardi bu sezon el insaf ya. Birinde sanssizlik dönen topu gol yaptilar.

oha yusuf 185miş la sözleşmesi de 2022'de bitiyormuş 1-1.5 falan kalaydı ayartırız belki derdim

Sneijderden sonra bizde sut atan adam dönemi kapandi sut atan birini görünce nasıl.imreniyoruz

kova harunla muslerayı kıyaslamayalım. harun bu sezon kaç mac verdi milletin hafızası sılınmıs galiba.

Muslerayı tartısmaya gerek yok arkadaşlar macımıza bakalım kötü kaleci kendisi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera aldığı maaşı hak etmiyor desem linç ediyorlar. Muslera en son ne zaman penaltı kurtardı hatırlamıyorum bile. Derbiyi mahvetti adamı indirdi. Şampiyonlar ligini bitirdi gereksiz çıkış yapti.

Şimdi beni linç edebilirsiniz Muslera diye.

Maalesef katılıyorum. Gereksiz çıkışlarıyla Fener ve Schalke maçlarını mahvetmiştir kendisi. İyi olduğu zaman maç kazandırıyor, kötü olduğunda da maalesef maçın içine sıçıyor. Bu bir gerçek.

Muslera sanırım en son M.United maçında penaltı çıkarmıştı. Daha sonra çıkardı mı hatırlamıyorum. Melo bile kurtardı bu süreçte :)

Yalnız fener bu oyunu ve oyuncu grubuyla Aziz başkan olmadığı sürece ilk 10a girmesi cidden zor delik deşik her maç oyunları

Valbuena bu hareketletle kart almiyorsa sıçayım liginize

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt