STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

Ben nedense kazanacağız hissine sahibim, Bu maçı kazanırsak çok büyük bir adım olur lig için

43314.jpg

Sahada görmek istediğim tek ekip Eren denen andaval ve Selcuk denen veteran herif 11 olursa izlemeyi düşünmüyorum.

0-1 biter bu maç Şenol veya Fiko maç sonu istifa eder, ikisi aynı anda gitmez ama bakalım önce hangisi?

Bjk rezil durumda ama biz en son ne zaman rezil durumda olan bir ekibi yendik hatirlamiyorum.

Lokomotiv son macinda garip bir ekibe yenilmisti.Yenildik.

Fener rezil durumdaydi yenemedik.

Akhisar'in Seleznov'u yoktu.Ilk galibiyetlerini bizden aldilar.

Schalke kumeye oynuyordu.4 puan aldilar.

Gecen sezon Gencler rezildi yenildik.

Gecen sezon Fb'ye 8 puan fark atmistik yenemedik.

Rakibin bizim mactan once yenilmesi hic hayrimiza olmuyor.

Bjk rezil durumda ama biz en son ne zaman rezil durumda olan bir ekibi yendik hatirlamiyorum.

Lokomotiv son macinda garip bir ekibe yenilmisti.Yenildik.

Fener rezil durumdaydi yenemedik.

Akhisar'in Seleznov'u yoktu.Ilk galibiyetlerini bizden aldilar.

Schalke kumeye oynuyordu.4 puan aldilar.

Gecen sezon Gencler rezildi yenildik.

Gecen sezon Fb'ye 8 puan fark atmistik yenemedik.

Rakibin bizim mactan once yenilmesi hic hayrimiza olmuyor.

ee biz de rezil haldeyiz eksiklerle rezilden öteyiz hatta içerde gazla falan belli etmiyoruz da dışarda foyamız ortaya çıkıyor.

0-2 önde başlasak bile 3-2 yeniliriz. Takıma hiç güvenim yok, Beşiktaş bir halt oynamıyor ama adamlar reaksiyon veriyor en azından geriye düşünce. Biz maçta erken bir golle geriye düşersek eziyet çekeriz.

şikeciler gazla oynuyor bugün de gördük. sapburg 3ü atsa maç 10a bile giderdi ama yok işte. erken gol yersek 8 taştan 5 gol falan yeriz. gol yemediğimiz sürece sıkıntı yok. bunlar gazla çalışıyor. 2-1olunca 3-2olacağını tahmin etmiştim. biz neden bu kadar şanslı olamıyoruz bilmiyorum 3 haftadır bjk çöpü puan kaybettiği halde diğer maçlar da berabere bitiyor. rakipleri sayesinde çıkacaklar gruptan

takim zerre guven vermiyor, gecen sene Fener deplasmanda gayet iyi oynamistik ama bu sene kocaman bir fiyasko.

3-0 falan biter

Bu oyuncu gurubuyla deplasmanda derbi kazanmamız imkansız yüz kızartıcı sonuç olmasın yeter puan alırsak kreması olur

Ligin en formsuz takımiyiz üstüne sakat çok ve forvet eksikliğini de göz önüne alırsak Erzurum deplasmanında bile elek olacak haldeyiz.
Beşiktaş çok rahat kazanır.

Geri
Üst Alt