STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

ereni oynatma hoca hiçbir işe yaramıyor tek olumlu hareketi yok kafayla top bile indirse faydadır diyelim hadi oda yok ama,selçuk yerine atalay falan yazmak isterdim ama 3 genç yazdım hoca için çok fazla oğlu selçuk kadroda olsun maç başı parasını alsın bari...
eleven_43457.webp

Eren yerine Muğdat, Selçuk yerine Celil veya Mustafa Kapı oynasın yenilsek bile üzülmem. 2 - 1 kazanırız gibi hissediyorum haydi hayırlısı

Kanatları , özellikle de Quarezma nın kanadını iyi kapatmak lazım..

Bu mactan fazla umudum yok, beraberlik bile iyi netice olur.

Eren ile selcuk maca cikarsa Fatih Hocanin hakikaten bazi hocalik yetilerini kaybettigini dusunmeye baslayacagim. Benim bildigim Fatih Hoca bu maca Eren ile asla cikmaz. Genc oyunculara korkmadan sans verir. Eren hirbosu bu macta nasil gol atacak aga?

Keza Selcuk. Son 2 senedir Selcugun bir tane iyi oynadigi yada aldigi bir mac var mi? Celil, Yunus, forvetede genclerden birini koy 3-0 yenilelim uzulursem serefsizim. Eren ile Selcuk ile sahadaki caresiligi gorunce iste o zaman icim kan agliyor.

Ruhsuz topçuların yeni bir rezillik yaşatmasına ve taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğratmasına 3 saat kaldı.Milyon eurolar kazanıp taraftarı hayal kırıklığına uğratacak olanlara lanet olsun!

Bir zamanlar...

AshamedWelcomeBee.webp

Geri
Üst Alt