STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

HAYDİ HAYDİ durma söyle cimbom icin SARIIIIIIIIIIII

Bu gece Terim başlığında sabahlarız gibi.
Marianoyu orta sahaya çekip selçuğun yerine yunusu, erenin yerine kraldatı izlesek daha iyi olurdu. klasik terim işte bildiğini okuyacak yine. sağda mariano önde erenle sadece feg ve onyekuruya kaldık bile. 2 adamla kaç maçtır gol atamadığımızı görmeyen sevgili imparatorumuz ikinci yarı fark yememek için sol öne ömeri alacaktır. 4-4-2 mariano ömer önde onyekuru eren olur. sonra şişirmek için ahmeti stopere alıp onyekuruyu kenara getirip maiconu forvete çekebilir

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İş ahlakına sahip olmayan bu futbolcu kadrosuyla kazanacağımızı düşünmüyorum. Kaç maçtır sahada mücadele eden tek futbolcu yok. Birlik olmak için daha ne yapılması lazım? İnsan biraz haksızlık karşısında hırs yapar, reaksiyon gösterir. Bizim futbolcular gamsız bir şekilde sahada dolaşıyorlar, sorumluluk alan tek futbolcu yok. O yüzden çok umutlanmayın derim. Ben normalde kolay kolay derbi öncesi bu tarz olumsuz bir hava yaratacak mesaj yazmam ama şuan maalesef durum bu.

İnşallah beni yanıltırlar.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yensekte yenilsekte su kadro doğruysa yaziklar olsun

Aslında şenol için büyük fırsat.
Hazır milli takım basit bir gruba düşmüş iken maçı kaybedip milli takıma geçip rahat edebilir ve kargalarin baskısından kurtulmuş olur.

Ancak şenol maçı kaybetmek istese bile terim izin vermez, bir şekilde fark yedirip bizi yine rezil eder.

Geri
Üst Alt