STSL 18/19 H:15 | Galatasaray 2-2 Rizespor | MS | 8 Aralık

bi poz.da ahmet oyle bir pas attı ki geriden feguli sandım :D

Pozisyon biraz gri , izledim , son oynayan kesin rizeli ama oynamis mi carpmis mi garry oynadiktan sonra , o biraz karmasik

Adamlar golü iptal ettirmek icin 40 takla atti yaw bu kadar art niyet Belli edilmez

Muğdata doğru düzgün top gelmedi.herife boş pozisyonlarda bile pas vermiyorlar ki büyük şerefsizlik.Onyekuru ve garry ne yaptıyor sanki aldıkları her topu piç edip durdular.oyuncu yemeye yer aramayın hemen

Bizim pozizyonları 3 saat detaylı inceliyor iptal etmek için onun bunun cocukları.Vida voleybol oynar bakılmaz bizdeki nizami pozizyonlar iptal edilmek için en küçük ayrıntıya bakılıyor.Bu artık art niyet filan değil oc luğu.Başka bişey söylemeye gerek yok.

Muğdat çıksın yerine Atalay girsin

Eren’i çıkartalım yerine kimse girmese de olur.

Eren ve Selçuk leşlerine Muğdat'ı da ekleyelim

Ama Onyekuru ve Rodriguez'i de unutmayalım bu arada

Takımın forvet hattı iğrenç isimlerden oluşuyor

Canım diğer oyuncularda lig sonuncusuna karşı döktürsün, niye boş yapıyorsun cidden anlamıyorum. Takımda fark yaratan tek oyuncu adam.
garry zaten kaç haftadır oynamadı formsuz diyelim ama gol attı
eren?
muğdat?
selçuk?
onyekuru zaten kafası kesik tavuk

adammı kaldı başka diğerleri zaten geride oynuyor

İkinci yarıya Ali Yavuz & Atalay ikilisi ile başlamak şart oğlu şart

yıllardır terimin takımları hep önde pres yapıp dururdu ve kondisyonunu maçın sonuna kadar sürdürürdü ama belli yani bu sene sıkıntı var. ya oyuncular ibnelik yapıyo yada kondisyoner felan değişir devre arası

Evet oyuncular ibne, kondisyoner şöyle böyle, havalar bulutlu, venüs kayıp. Bir o mübarek zat suçsuz.

Eren
Muğdat
Onyekuru
Rodriguez

Hani 1 bilemedin 2 tanesini absorve edebiliriz ama 4 tane beyinsiz leş adamı kaldıramayız

İkinci yarı erken gol bulmalıyız bir şekilde

Rize takım olarak bizden daha iyi biz ne yapıyoruz hala çözemedim. Belli bir atak organizasyonu yok oyuncular şapkadan ne çıkarırsa

En az daha 2 tane atmamiz lazim, bu takim 1-0/2-0 koruyamiyor.

Ters topa karşı çok hassas sistemle oynuyoruz. Samu ve Aminu çok uygun ama o uzun ters topu atacak adam yok. Yedekte o pası atabilecek bi adamları var mı bilmiyorum ama Boldrin fena değil. Öyle bi oyuna dönerlerse sıkıntı çekebiliriz.

Umarım 10 dakkada bi tane daha atarız yoksa çok sıkıntılı maç olacak.

Yegane sorun Rodrigues ve Onyekuru'nun ters taraflarda oynaması. Yerleri değişse oyunumuz yükselir.

Rakip savunma zayıf ama yeterince zorlayamadık. Fırsatlar geliyor ama tercihler kötü olduğu için hücum olgunlaşmıyor.

Sadece o hamleyi yapsak kötü performans gösteren Eren, Selçuk ve Muğdat'a rağmen farkı artırırız.

Geri
Üst Alt