Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.032
- 22.819
- 2.228
bi poz.da ahmet oyle bir pas attı ki geriden feguli sandım 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben esas bu değişiklikleri yaparsa şaşırım ömer kesin gircek diye düşünüyorum...ikinci yarı değişikliklerle şöyle oynamalıyız celil ortasahaya güç kazandırır,onyekuru saçmalıyor,eren ve muğdata söyleyecek bişeyim yok,tabi hoca bizi şaşırtıp ömer aliyi falan alır oyuna..
Ekli dosyayı görüntüle 33447
garry zaten kaç haftadır oynamadı formsuz diyelim ama gol attıCanım diğer oyuncularda lig sonuncusuna karşı döktürsün, niye boş yapıyorsun cidden anlamıyorum. Takımda fark yaratan tek oyuncu adam.
yıllardır terimin takımları hep önde pres yapıp dururdu ve kondisyonunu maçın sonuna kadar sürdürürdü ama belli yani bu sene sıkıntı var. ya oyuncular ibnelik yapıyo yada kondisyoner felan değişir devre arası
İlk kez gri pozisyonda lehimize verdiler. Var bence ofsayt diyecekti ama basiretleri bağlandı, orta hakeme izlettiler oda yan hakeme izletti sonunda vermek zorunda kaldılar gibi görünüyor.Pozisyon biraz gri , izledim , son oynayan kesin rizeli ama oynamis mi carpmis mi garry oynadiktan sonra , o biraz karmasik