STSL 18/19 H:15 | Galatasaray 2-2 Rizespor | MS | 8 Aralık

bu kadroyla ne oynancaksa onu oynuyoruz
negatif bir durum gormuyorum kendi adıma
onyekuru bencil olmasa garry bombos poz.da duzgun sut cekebilse ilk yarıdan fişi çekerdik

su asamada onemli olan 3 puan gerisi teferruat
takımın yarısı yok saha da

Muğdat bomboş bir herif.Baştan linnesi orta sahaya çekse bundan 100 kat iyi oynardı.Fegide ileri sürerdik.

İlk kez gri pozisyonda lehimize verdiler. Var bence ofsayt diyecekti ama basiretleri bağlandı, orta hakeme izlettiler oda yan hakeme izletti sonunda vermek zorunda kaldılar gibi görünüyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Var buna (en azindan turkiyede) kendi basina ofsayt diyemez . Cunku burada ileri de mi degil mi kontrolu degil bu yapilan

Avrupadaki orneklerde bunlara da monitore gitmeden karar verildigi oluyor ama bizde izletiliyor

Buradaki konu su , garry birine pas vermek ya da topu onune vurup surmek isterken rakibe carpar da selcuk a gitti ise ofsayt

Fakat adam oynamaya calisip da dengesiz vurup bize atti ise degil

Erman toroglu da izledim izledim cozemedim , garip diyor

Ofsayt kuralinda antalya bjk macindaki golde de sasirmistiniz , antalyanin golunde , nasil ofsayt olmuyor bu diye

Onda kafayla defans oynuyordu ve antalyanin golu temizdi

Bu pozisyon da baya problemli . Lehimize cikti neyse ki

Senin başkanın bomboş konuşup en ufak icraat yapamazsa adamlarda işte böyle ayar verir sana hiç boşuna kizmayin daha beterleri olacak

Kisaca hakemler adina sanssiz bir pozisyon . Video hakem ile daha cok ilginc pozisyonlara denk gelecegiz haftalar ilerledikce

bide şu var cezalar ve sakatlıklar diyoruz ama ndiaye,belhanda,donk falan varken yine aynı leş gibi oyun vardı sahada ikinci yarı yine bu durumlara düşmemek için bunların dönmesini beklemek yerine şutlamanın yolunu bulmalıyız ndiaye kiralık ama belhanda ve donk başta olmak üzere şutlarız inşallah ortasaha için konuşuyorum tabi diğer mevkiler ayrı dert..

Evet oyuncular ibne, kondisyoner şöyle böyle, havalar bulutlu, venüs kayıp. Bir o mübarek zat suçsuz.
amip misin kardeşim okuduğunu niye anlamıyorsun?

yıllardır terimin takımı kondisyonu ile övünürdü zaten. ben terimde suç yok mu dedim. takımı terim mi çalıştırır kondisyoner çalıştırır taktik,teknik konularda TD ilgilenir. takımın kondisyonu kötü ise öyle görüyorlarsa değiştirir zaten teknik kadro.

her sene terimin takımları kondisyonu iyi olunca ''terimin kondisyoneri süfer yuavvv'' ama terimin takımının kondisyonu kötü olunca ''terim futbolu bilmiyor''

kondisyoner yakın zamanda yada sezon sonu değişirse bende bu mesajı alıntılarım

9 kişiyle oynuyoruz. Yine berbat durumdayız devre arası takviyeleri tek umudumuz.

Gol net tartışmasız.

Onyekuru tipik siyahi futbolcu sorunu yaşıyor. Zeka sorunu.

Siyahi oyuncuların çoğu böyle beyinsiz.

bide şu var cezalar ve sakatlıklar diyoruz ama ndiaye,belhanda,donk falan varken yine aynı leş gibi oyun vardı sahada ikinci yarı yine bu durumlara düşmemek için bunların dönmesini beklemek yerine şutlamanın yolunu bulmalıyız ndiaye kiralık ama belhanda ve donk başta olmak üzere şutlarız inşallah ortasaha için konuşuyorum tabi diğer mevkiler ayrı dert..
takımda şuan oynayan oyuncuların çoğunda karakter yok. melo gibi riera gibi karakterli topçu çok az

maicon mesela karakterli oyuncu ama bizde kimse beğenmiyor kötü oynuyor diye. serdar azizde öyle ama şuan ilk 11de adam akıllı oynayan karakterli topçu sayısı ozan ile nagatomo dışında yok yani 2 kişi

Konya maçında VAR’a gitselerdi o penaltıyı yine de kesin verirlerdi bu şerefsizler.

Geri
Üst Alt