- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
3'lü bence bize inanılmaz uyuyor ama bek olarak Ömer , 3 lünün solunda Ahmet'le falan , ortada Selçuk'la olmaz bu iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncusuzluktan bence ya. Yemin ediyorum şu eren yerine ilerde top dağıtan bir forvetimiz olsaydı gol yollarında sıkıntı falanda çekmezdik. Garry,Mariano gibilerinde performansı artardı. Eğer hoca 3-5-2 oynatacaksa sağlam bir os alınmalı ortasahaya. Fernando bir nebze idare ediyor ama yetersiz. İyi bir 8 numara şart. Aslında emre dönünce belhanda da orda denenebilir.Allah uzun ömür versin. Kesinlikle Bjk maçından sonra da yazmıştım Ahmet 11 çıkınca az laf yemedi ama 90+da Caner'in pozisyonuna kadar sanırım pozisyon vermemiştik kargalara. Vodafone'da Bjk'nin bu kadar kısır hücumla tamamladığı maç nadirdir. Yemin ediyorum şu üçlü çıktığımız ve kaybettiğimiz maçların hepsinde ya penaltıdan yedik ya da kaleye zor gidecek top Donk'a çarpıp gol oldu. Sıkıntı şu ki abuk subuk bir gol yediğimizde maçı çevirecek reaksiyonu gösteremiyoruz gol atamıyoruz az pozisyona giriyoruz forvetsizlikten mi oyuncu eksikliğinden mi bilmiyorum.
forvet olmayınca bu işe girişti napsın adam. ileride onyekuru garry gibi adamları tutacak işteBilmiyorum ama hocanın 3'lü tercihi seven var mı? Ben pek beğenmedim sanki oyunu falan tabii daha erken oyuncular falan dönecek ama bilemedim. Nerden tutuldu bu sevdaya
Maç başı 1 kırmızı kart verirler galibiyet alacak gibi oynarsak herhalde. Penaltı 7 tane oldu o hakkı Başak maçına şaklamak isteyeceklerdir.
Maçta 2 farklı önde son 5-6 dk’ya girersek belki 1 eyyam penaltısı çalınabilir Leh’imize.
Zaten kazanacağımız maçlarda penaltı verip işte telafi ediyoruz ayağına yatarlarsa orada daha sert açıklamalar yapmak lazım.Belki ütopik ama dediğin gibi son 5-6 dakika 2-0 öndeyken penaltıyı bilerek atmamak bile olabilir bu tepki.
Zaten atamıyoruz. Selçuk İnan saha da olmazsa bilmeyerek kaçar.
Ben maç başı kırmızı kart bekliyorum haksızından bu sefer. Bakalım hakem belli olsun da bir.
Allah uzun ömür versin. Kesinlikle Bjk maçından sonra da yazmıştım Ahmet 11 çıkınca az laf yemedi ama 90+da Caner'in pozisyonuna kadar sanırım pozisyon vermemiştik kargalara. Vodafone'da Bjk'nin bu kadar kısır hücumla tamamladığı maç nadirdir. Yemin ediyorum şu üçlü çıktığımız ve kaybettiğimiz maçların hepsinde ya penaltıdan yedik ya da kaleye zor gidecek top Donk'a çarpıp gol oldu. Sıkıntı şu ki abuk subuk bir gol yediğimizde maçı çevirecek reaksiyonu gösteremiyoruz gol atamıyoruz az pozisyona giriyoruz forvetsizlikten mi oyuncu eksikliğinden mi bilmiyorum.
Bizi şampiyon yaparlar mı bu sene?
Yapmayacakları kesin. Olursak biz eze eze oluruz. Ama öyle bir görüntü de , isyan da göremiyorum açıkçası.
Mış gibi yaparak olmaz.
Terim ikinci devre her şey değişecek diyor.
ya da saçma sapan son tercih birini alırsak şaşırmam.
Seleznov bunlardan birisi mi?
3'lü bence bize inanılmaz uyuyor ama bek olarak Ömer , 3 lünün solunda Ahmet'le falan , ortada Selçuk'la olmaz bu iş.
Bu yönetim ile devre arası yine forvet alamazsak ya da saçma sapan son tercih birini alırsak şaşırmam.
Bu yönetim ile devre arası yine forvet alamazsak ya da saçma sapan son tercih birini alırsak şaşırmam.