STSL 18/19 H:15 | Galatasaray 2-2 Rizespor | MS | 8 Aralık

ben terim gitsin demem ama srzon basi hata yapti. takimin fiziken bu halde olmamaliydi. 2. yari bunu duzeltir umar. fiziken iyi olursak en iyi kadro bizde forvet alirsak tabi
yıllardır terimin takımları hep önde pres yapıp dururdu ve kondisyonunu maçın sonuna kadar sürdürürdü ama belli yani bu sene sıkıntı var. ya oyuncular ibnelik yapıyo yada kondisyoner felan değişir devre arası

ilk yarı bitti

kaliteli bir bitirici olmadıgı için zorlanıyoruz

Şu halimle kilomla erenden daha iyi oynamaZsam şerefsizim. Bu kadar vasat olunmaz kazandığınız paralar haram zıkkım olsun..

aynen kardeşim

kaç haftadır oynayan feghouli lig sonuncusu rizeye karşı döktürüyor. bjk maçında şalke maçlarında nerdeydi?

Canım diğer oyuncularda lig sonuncusuna karşı döktürsün, niye boş yapıyorsun cidden anlamıyorum. Takımda fark yaratan tek oyuncu adam.

Hala tertemiz gol için niye hakeme izle dediler onu düşünüyorum. Onun bunun çocukları.

Nagatomo, Feghouli ve Ozan haric takim berbat oynuyor, ozellikle de hucum hattinda oynayan oyuncular

Muğdat abartmıyorum Eren 'den bile daha kötü

İnşallah ikinci yarıya hiç çıkmazlar bile Yunus-Atalay-Ali Yavuz filan oynar inşallah 2. yarıda

Forumdaslar ofsaytlarda monitor incelemesi sadece pasif/aktif ya da topun hangi oyuncu tarafindan son kez oynandiginin tesbiti icin yapilabilir

Odadakilerin rizeliden geldigini anlamamasi cozememesi enteresan yine de

a....m....k..... Rakipten donen topa bile VAR diyorlar.. tam anlamiyla gosteris karari..bakin lehinize verilen bir var karari var diyecekler simdi..serefsizler

Geri
Üst Alt