STSL 18/19 H:16 | Başakşehir 1-1 Galatasaray | MS | 15 Aralık

Başak bugün kazanır biz bunları yenersek de fark 5 puan,Başak bugün kaybeder biz berabere kalırsak da fark 5 puan.Açıkçası bunları yeneceğimiz bir senaryoyu kafamda oturtamıyorum bir türlü.O yüzden bugün kaybetmeleri daha yüksek ihtimal.Futbol şansıyla berabere kalabiliriz belki.
matematiksel olarak olasılıklar arasında en iyi 2. seçenek bu görünüyor.
fakat üstadlar unuttuğunuz 1 nokta var ki, ne zaman ihtimaller içerisinde en iyi ilk 3 ihtimal bizim lehimize gerçekleşti?

genelde olabilecek en kötü senaryolar başımıza geliyor, o yüzden matematiksel değil doğrucu bir yaklaşımla bakalım.

bugün maşakşehir kazanır, haftaya da bizi duble şamar ile 3leyip evimize yollarlar.

bizim için şampiyonluk iddiamızın son maçı.bu maçın akabinde böyle bir iddiamız kalmaz.

Galatasaraylılar olarak memleketin kişi başı kitap okuma oranını yükseltiriz ligin kalan döneminde.

ya da kış ayı ,malum geceler uzun,spor programlarından da koparak her eve 3 çocuk sloganını gerçekleştirme çalışmalarına hız veririz.

Yorum bile yapmaya gerek yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugün a.gücüne yenilirseler 1 puan kazanc olur
yenerseler mutlak galip gelmek durumundayız.

Selçuk, Ömer, Eren ve Ahmet Çalık oynamasın artık yeter gençler oynasın yenilsek dahi canları sağolsun diyebilelim. Bu milyon euro alan ruhsuz gevşekler takımını görmek istemiyoruz.

Ndiaye'nin Fernando'nun ve Serdar Aziz'in cezaları bitiyor. Belhanda sakatlığını atlatır ve bu maça yetişir sanırım. Yetişmezse Atalay Babacan veya Celil Yüksel'den biri oynar. Forvette Ali Yavuz Kol'u denemenin zamanı geldi.

______________Muslera

Linnes___Serdar___Ozan___Nagatomo

_________Ndiaye___Fernando

Onyekuru____Belhanda____Rodrigues

_____________Ali Yavuz Kol

Yedeklerden oyuna girecekler sadece genç oyuncular olmalı. Yunus Akgün, Gökay Güney, Abdussamed Karnucu... Fatih Terim'den bu yapılanmayı bekliyoruz artık.

Iddia ediyorum.Bu izledigim Basaksehir 17.haftada Sergenli Alanya'yi yenemez.

Bizim dallamalarin bu macta birazcik top oynamaya niyeti olsa farki kapariz ama oynamiyor haysiyet yoksunu arsiz paragozler.

kazanacağımız 1 maç uzatmayalım

adama turanorenin sonradan oyuna girip gol bulması dramatik olacaktır

Tek iyi yanı haftaya bu eziyet bitecek ve Selçuk Ahmet Eren gibi kan emicileri bundan sonra oynasada önemleri kalmayacak

Bu maci kazanamazsaniz hepiniz p...siniz takim ve teknik kadro beyzadeleri.

Beraberlik yaramaz gibi duruyor bu sefer.

3 puan şart da nasıl kazanacağız hiç bilmiyorum.

Simdi bu macla ilgili tek umudum Gary ve Onyekuru bulduklari pozisyonlari gole cevirmeleri. Aksi halde fazla sansimiz yok.
Yenilirsek transfere gerek yok diyenleri anlamiyorum. Lig 2.ligi onemli degil mi?
Yensek de yenilsek de en az 3 transfer yapilmali.

Basaksehirin abartildigini dusunuyorum.Adamlarin pas oyunu ve taktik disiplinleri disinda abartilacak biseyi yok. Onemli olan geriye dusmemek. Geriye dusersek pozisyonsuz tamamlariz

Terime rağmen Bu maçı alacağımızı düşünüyorum.

Başak iyi görünüyor olabilir ama oyuncular arasında sevgi ortamı yok.
Hepsi para için oynuyor ve adaletsiz bir forma dağılımı var.

Kasımpaşa gibi başakta 2.devre düşüşe geçecek.
Dağılmaları Tek bir darbeye bağlı ve Bunu vuranda biz olmalıyız ki herkese güzel bir gözdağı olsun.

İnşallah bu maçı alacağız ve gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
Yeterki oyuncular sahada ruh gibi gezmesin.
Yürüyün ey CiMBOMLULAR!

Geri
Üst Alt