STSL 18/19 H:17 | Galatasaray 4-2 Sivasspor | MS | 23 Aralık

Şu an tartışmasız alınan yıllık ücrelere göre ligin en rezil oynayan takımyız.

Bu takıma bir forvet yeter diyenler siz bu takımın en büyük düşmanısınız..

Ligde hiç tartışmasız Top rakipdeyken sahaya en kötü yayılan takımız..
Bu tamamen oyuncuların kalitesizliğiyle alakalıdır..Bunu başka bir açıklaması yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu linnes napti size arkadas bu ölmus mariano surekli 11 cikioyor.Onun kanadi otoban oldu otaban.40 yasinda robinho rezil etti bizi.

Donk da çözüm olmayabilir. Heriflerin hareketli hücum hattına karşı yavaş kalabilir.

Bu defans anlayisiyla mariano eren maicon malıyla beraberlik iyi sonuc olur. Ama yenilcez gibi duruyor. Fatih hoca da hayatta almaz bu söylediğim 3'lü yü. Lines girer 80 den sonra.

ulan biriniz kysaydı topa atamazdı onu
mal gibi bakıyorsunuz herife

Kebabci Terim yine iyi hazirlamiş takimi.

Takımın hastalıkları aynen devam ediyor.

50 kere yazdık.. Allah rızası için biraz Duran top çalışın dedik. Bu takım korner atmasını bile bilmiyor dedik.. Belhanda salagıNa neden korner attırıyorsunuz? Biz bunu goruyoruz , buyuk TD!!! FT nasıl, görmez.. Neden care bulmaz , anlasılır gibi degil..

Linnes'e yapılan haksızlığın tarifi yok. Mariano her maç tel tel dökülmesine rağmen kesik yemiyor. Forma adaleti yok takımda, hoca sevdiklerini oynatıyor.

Belhanda duran topları iyi kulanıyor diyenler size ne desem bilemiyorum..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu robinho yu tutacak adamımız yok malesef. Adam tüm galatasaray oyuncularından daha teknik

Başarılı olduğumuz her dönem pozisyonlarında lider oyuncularımız vardı.Kalecimiz.stoperlerden biri,ortasahadan en az biri,forvette de aynı şekilde.Şu an bu takımda lider diyebileceğimiz bir oyuncu yok.3-4 transfer takımın çehresini inanılmaz değiştirebilir.Ancak bu çapsız yönetim ve bu ekonomik durum ile nasıl bulup getireceğiz o lider oyuncuları.

Maicona bişey demeyi bıraktım artık zaten. Vadesini bu maçla dolduruyor katara mı arabistana mı gidiyor artık nereye gidiyorsa gitsin. Fernando tam 1 senedir leş zaten

10 tane atsak 10 tane daha yeriz. Bi takım bu kadar kolay pozisyon verip bu kadar kolay gol yiyemez.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt