STSL 18/19 H:17 | Galatasaray 4-2 Sivasspor | MS | 23 Aralık

Ozana laf eden beni bulur karşısında. 3 tane ruhsuz mal arasında dengesi kaydı çocuğun!

Ben bu takımın ne korner, ne defans, ne pas ne baska dogru duruz antreman da Calisti. Rakibe de hiç izlememis teknik heyet

Maicon yerine donk 45'
Fernando yerine selcuk 57'
Eren yerine rodrigues 73'

MS: 5-2

Maicona brezilyalı servet dedik de servet bu kadar dandik mıydı yahu

Ne serveti yahu..hani bunları gördükce servet gözümde parlıyor..üstelik aldıkların yıllık ücret farkıda ortada..

Senelerdir şu tansferleri kim yapıyorsa,kimlerin emeği varsa alayının Allah belasını versin..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maicon amatör kümede top oynayamaz. bütün bu rezilliklerin ana sebebi bunun salaklıkları. 2 golde de yerini bırakıp gidiyor para mı yemiş sarhoş mu çıkmış maça çözemedim

Ozan'a laf edenlere tek sözüm var

Ozan bu mal topluluğuna 3 gömlek fazla bir oyuncu

Mariano çıkmazsa %1000 kırmızı görecek şimdiden yazıyorum,eğer gerizekalı gibi 60. dakikayı beklerlerse olacak olan bu.

devre arası satabilecekleri kadar satsınlar mariano maicon fernando hepsi gitsin ozan a teklifler doğruysa satın burada harcanır serdar aziz bu maicon dan iyidi hiç yoktan gerekirse donk oynar stoperde sezon sonuna kadar yeterki gitsin şu maicon kanseri

3-2 yapsak 3-3 olur 4-2 yapsak 4-4 olur bu maçı kazanma şansımız yok.

Acil olarak onyekurunun çıkıp donkun girmesi lazım. Aynı zamanda marianonun çıkıp linnesin girmesi lazım otoban oldu o kanat. Önce savunma şart yoksa peynir ekmek gibi gol yeriz. Onyekuru-belhanda aynı anda sahada olmamalı. Allah aşkına alın şu maçı değiştirin bir şeyleri.

Geri
Üst Alt