- 26 Kasım 2012
- 179.202
- 241.266
- 5.688
bu rezalet sezon artik bitmeli
benficayla da oynayacak olmamiz bana urperti veriyor
durum cok ama cok sakat
durum cok ama cok sakat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu rezalet sezon artik bitmeli
durum cok ama cok sakat
Champ. olma olasiliklarini nasil degerlendiriyosun ligdeki takimlar icin grandustad
Bu haftada evimizde kazanamassak goodbye diyebiliriz gibi
Özlettin hralbu rezalet sezon artik bitmeli
durum cok ama cok sakat
Çözdük kralnbr lan...... bjklileri pesine takmissin duydugum uzre?
Hay hayMesajlarıma gönül rahatlığı ile beğeni verebilirsin,korkma artık vizyoncuyum geride kaldı o eski günler.
Bu ic sahadaki kayiplar bütün o "ic saha da herkesi rahat tokatlariz" kafasini yasayanlar yüzünden. Önce deplasmanlarda tökezliyorduk simdi ic sahaya da yansidi bu durum.
3 aydir kendi sahamizda mac kazanamiyoruz bilmem farkinda misiniz, ama bunun sorumlusu da benim sanirim cünkü hep baska bir sorumlu baska bir suclu araniyor malum. Beni de suclayabiliriniz, suclular listesine yeni birisini eklemis oluruz sadece ne olacak yani.
3 ay sonra artik bir ic saha maci kazaniriz bir zahmet herhalde.
Bu ic sahadaki kayiplar bütün o "ic saha da herkesi rahat tokatlariz" kafasini yasayanlar yüzünden. Önce deplasmanlarda tökezliyorduk simdi ic sahaya da yansidi bu durum.
3 aydir kendi sahamizda mac kazanamiyoruz bilmem farkinda misiniz, ama bunun sorumlusu da benim sanirim cünkü hep baska bir sorumlu baska bir suclu araniyor malum. Beni de suclayabiliriniz, suclular listesine yeni birisini eklemis oluruz sadece ne olacak yani.
3 ay sonra artik bir ic saha maci kazaniriz bir zahmet herhalde.
Sorun iç saha performansını övmek değil. Sorun içerideki her maçı çanta da keklik görerek deplasmandaki berbat durumumuzu aklayarak başlamıştı.Hem hakli olarak takimin kotu gidisi icin seni suclayanlari elestirmissin, hem de takimin kotu gidisi icin hicbir sucu olmayan insanlari yakindigina benzer sekilde elestirmissin.
Bu 3 ay istatistigi de 7000 gunluk Kadikoy deplasmani istatistigine benzemis 4 lig maci oynadik ki bunlarin hicbirini kaybetmedik de ayrica aleyhimize yapilan hatalar, takimin aldigi cezalar ve kadrodaki sakatliklar ortada.
Evet rezil bir periyottan geciyoruz da takimin ic saha performansini ovenler nasil suclu oluyor, hicbir mantigi yok.