STSL 18/19 H:17 | Galatasaray 4-2 Sivasspor | MS | 23 Aralık

bu rezalet sezon artik bitmeli
benficayla da oynayacak olmamiz bana urperti veriyor
durum cok ama cok sakat

Bu haftada evimizde kazanamassak goodbye diyebiliriz gibi

Bu ic sahadaki kayiplar bütün o "ic saha da herkesi rahat tokatlariz" kafasini yasayanlar yüzünden. Önce deplasmanlarda tökezliyorduk simdi ic sahaya da yansidi bu durum.

3 aydir kendi sahamizda mac kazanamiyoruz bilmem farkinda misiniz, ama bunun sorumlusu da benim sanirim cünkü hep baska bir sorumlu baska bir suclu araniyor malum. Beni de suclayabiliriniz, suclular listesine yeni birisini eklemis oluruz sadece ne olacak yani.

3 ay sonra artik bir ic saha maci kazaniriz bir zahmet herhalde.

Bu ic sahadaki kayiplar bütün o "ic saha da herkesi rahat tokatlariz" kafasini yasayanlar yüzünden. Önce deplasmanlarda tökezliyorduk simdi ic sahaya da yansidi bu durum.

3 aydir kendi sahamizda mac kazanamiyoruz bilmem farkinda misiniz, ama bunun sorumlusu da benim sanirim cünkü hep baska bir sorumlu baska bir suclu araniyor malum. Beni de suclayabiliriniz, suclular listesine yeni birisini eklemis oluruz sadece ne olacak yani.

Tudor gittiginden beri dominant futbol oynayamiyoruz dedigimde gülmuslerdi
Bu sezon ki performans surpriz degil
Gecen sene osmanli vs gibi takimlara da icerde zorlandik o gunlerden belliydi boyle olacagi

Hem hakli olarak takimin kotu gidisi icin seni suclayanlari elestirmissin, hem de takimin kotu gidisi icin hicbir sucu olmayan insanlari yakindigina benzer sekilde elestirmissin.

Bu 3 ay istatistigi de 7000 gunluk Kadikoy deplasmani istatistigine benzemis 4 lig maci oynadik ki bunlarin hicbirini kaybetmedik de ayrica aleyhimize yapilan hatalar, takimin aldigi cezalar ve kadrodaki sakatliklar ortada.

Evet rezil bir periyottan geciyoruz da takimin ic saha performansini ovenler nasil suclu oluyor, hicbir mantigi yok.

konya ve rize maclarinda 4 puanimiz gasp edilmistir.

Hem hakli olarak takimin kotu gidisi icin seni suclayanlari elestirmissin, hem de takimin kotu gidisi icin hicbir sucu olmayan insanlari yakindigina benzer sekilde elestirmissin.

Bu 3 ay istatistigi de 7000 gunluk Kadikoy deplasmani istatistigine benzemis 4 lig maci oynadik ki bunlarin hicbirini kaybetmedik de ayrica aleyhimize yapilan hatalar, takimin aldigi cezalar ve kadrodaki sakatliklar ortada.

Evet rezil bir periyottan geciyoruz da takimin ic saha performansini ovenler nasil suclu oluyor, hicbir mantigi yok.
Sorun iç saha performansını övmek değil. Sorun içerideki her maçı çanta da keklik görerek deplasmandaki berbat durumumuzu aklayarak başlamıştı.

Tamam 3 ayı geçelim 4 maçtır arka arkaya iç sahada kazanamıyoruz, 3 ayın önemi az.

Er ya da geç bu berbat oyunun iç sahaya da yansıyacağı yukarıda Yusufun da dediği gibi (Tudor kısmına katılmamakla birlikte) aylar önce belliydi Erzurumu falan ittire kaktıra yendik ondan önceki maçlar da iç açıcı değildi genel bir düşüş vardı geçen sezondan itibaren.

sent via GSC

bu maçtan önce bjk başak ve trabzon puan kaybetmiş olacak

bu fırsatı da tepersek sezona tüyü dikmiş oluruz

Sivasın son haftalardaki form durumuna bakarsak bu maçtan çekiniyorum.Alanya başaka çelme takar bu maçı alamazsak etmediğim küfür hakaret kalmaz artık bu işin şakası kalmadı.1 maç kazanın artık hıyar herifler.Sanki premier ligde oynuyoruz ...q

Donk falan yazmayın boşuna kadrolarınıza Fener maçından sonra adam bitti resmen bundan sonra donk'tan pek hayır geleceğine inanmıyorum.

Uzun bir aradan sonra Sivas maçında artık 2 arapı bir arada görme fırsatını yakalayacağız sanırım.

_____________Muslera
Linnes___Serdar___Ozan___Nagatomo
_________Ndiaye___Fernando
Feghouli____Belhanda_____Rodrigues
______________Eren

Elimizdeki en iyi kadro bu şimdilik.

Geri
Üst Alt