STSL 18/19 H:17 | Galatasaray 4-2 Sivasspor | MS | 23 Aralık

Sorun iç saha performansını övmek değil. Sorun içerideki her maçı çanta da keklik görerek deplasmandaki berbat durumumuzu aklayarak başlamıştı.

Tamam 3 ayı geçelim 4 maçtır arka arkaya iç sahada kazanamıyoruz, 3 ayın önemi az.

Er ya da geç bu berbat oyunun iç sahaya da yansıyacağı yukarıda Yusufun da dediği gibi (Tudor kısmına katılmamakla birlikte) aylar önce belliydi Erzurumu falan ittire kaktıra yendik ondan önceki maçlar da iç açıcı değildi genel bir düşüş vardı geçen sezondan itibaren.

sent via GSC

Evet tabii ki bir takimin ic sahada supurmesi dusunulemezdi ama acikcasi performansimiza ve aleyhimize yapilan hatalara ragmen yenilmememize bile sukrediyorum.

Her neyse yani taraftari bu durumda suclamak sacma esas soylemek istedigim de buydu. Hatta bu durumu gec Fener macinda ucuncu gol icin tezahuratlar yapildigi, paslasmalarda oley cekildigi zaman bile bir hata yapilmadi. Taraftarin yapmasi gereken, daha dogrusu hak ettigi budur.

Evet tabii ki bir takimin ic sahada supurmesi dusunulemezdi ama acikcasi performansimiza ve aleyhimize yapilan hatalara ragmen yenilmememize bile sukrediyorum.

Her neyse yani taraftari bu durumda suclamak sacma esas soylemek istedigim de buydu. Hatta bu durumu gec Fener macinda ucuncu gol icin tezahuratlar yapildigi, paslasmalarda oley cekildigi zaman bile bir hata yapilmadi. Taraftarin yapmasi gereken, daha dogrusu hak ettigi budur.
971006.webp

Sahada donarız donar donar, 0-2

Belhanda varken pas pas etmiyecekler mi yani alla alla ne kadar ilginç.

maçlarımızı izliyor musun müstad?
izliyorsan rakip cezasahası etrafında hilal çizerek pas yapıyoruz.

fotoğrafta siyahla belirtilen güzergah topun kalemizden başlatılarak atak yapmaya çalıştığımız bir varyasyonu.
sarı ise rakip sahaya yerleştikten sonraki paslarımız
kırmızı ise rakip sahaya yerleştikten sonra denemeye çalıştığımız ama beceremediğimiz hücum ve kaptırılan topu simgeliyor.

pembe oklar ise top kaptırıldıktan sonra rakibin atağı ve rakibin atağını gol ile savuşturmamızı temsil ediyor.

belhanda en azından bu hilalin etrafında topla buluştuğunda içerideki adamları beslemeye çalışıyor, diğerlerinin aksine dik pas atıyor.

Ekli dosyalar

• 257316_o49091.webp
    257316_o49091.webp
    415,8 KB · Görüntüleme: 76
maçlarımızı izliyor musun müstad?
izliyorsan rakip cezasahası etrafında hilal çizerek pas yapıyoruz.

fotoğrafta siyahla belirtilen güzergah topun kalemizden başlatılarak atak yapmaya çalıştığımız bir varyasyonu.
sarı ise rakip sahaya yerleştikten sonraki paslarımız
kırmızı ise rakip sahaya yerleştikten sonra denemeye çalıştığımız ama beceremediğimiz hücum ve kaptırılan topu simgeliyor.

pembe oklar ise top kaptırıldıktan sonra rakibin atağı ve rakibin atağını gol ile savuşturmamızı temsil ediyor.

belhanda en azından bu hilalin etrafında topla buluştuğunda içerideki adamları beslemeye çalışıyor, diğerlerinin aksine dik pas atıyor.

Son 2 maç hariç paso rakibe çalışıyordu boşver verileri ben gözümle gördüğümü söylüyorum , Belhanda çok aradığımız biri değil Feguli , Belhanda'nın 1,5 yılda yapamadığını 3 maçta yaptı.

Son 2 maç hariç paso rakibe çalışıyordu boşver verileri ben gözümle gördüğümü söylüyorum , Belhanda çok aradığımız biri değil Feguli , Belhanda'nın 1,5 yılda yapamadığını 3 maçta yaptı.

belhanda süper demiyorum, belhanda takımdaki belki 1 belki 2 tane dikine pas atmayı düşünen bi oyuncu. zaten birisi muslera diğeri de belhanda. feguli son maçlarda baya iyi ona lafım yok zaten

Bende Belhandalı oyunlarda rakip ceza sahası çevresinde daha çok vakit geçirip, takımın gol bölgesine yerleşebildiğini ve olgun ataklar yapabildiğini gözlemliyorum. Yokluğunda acele kontra atak defansta top çevirmekten çok fazla bir şey yapamıyor takım. Ama maç içinde Belhanda da öyle 1-2 pas hatası yapıyor ki faydası mı var zararı mı var diye düşündürüyor. O hataları takımın geneli yaptığı için bence Belhanda olmalı. Emre Akbaba da aynı işleri sanki daha iyi yapacak gibiydi ama onunda sakatlanması çok büyük talihsizlik oldu. İnşallah ikiside sürekli hazır olurlarda bu seneyi atlatırız artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağ bekte Linnes oynamalı. Emre Kılınç v Mariano eşleşmesi hoş sonuçlar ortaya çıkarmaz.

Sağ bekte Linnes oynamalı. Emre Kılınç v Mariano eşleşmesi hoş sonuçlar ortaya çıkarmaz.

üstad emre marianoyu şüohesiz madara edecektir, ft ve ekibi kenardan, biz ise tvden bu resitali izleyeceğiz. teknik taktikten 1 haber teknik heyet ne yazık ki senin yaptığın analizi yapamayacak kadar futbol cahilidir. o yüzden madara showu kaçırma derim

Muslera
Mariano Ozan Serdar Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Eren

Beklediğim ekip

Geri
Üst Alt